Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

5 iunie 2010

Uranus în Berbec ne provoacă să acționăm



    Uranus stă cam 7 ani în fiecare semn zodiacal, foclizându-și energia asupra tuturor, provocând schimbări de situații, plecări sau reveniri asupra unor lucruri pe care ni le-am dorit sau le-am crezut finalizate, descoperirea unor lucruri noi, noi atitudini și experiențe legate de umanitate. Deoarece semnul Peștilor este legat de spirit și cu nivelurile conștiinței dincolo de realitatea practică a omenirii, accentul său este pus pe credință și pe conștientul colectiv.
   Cât Uranus a tranzitat semnul Peștilor s-au putut remarca schimbări legate de credință, cu o revenire în masă la valorile tradiționale, și o întorcere a oamenilor către Dumnezeu și ideea de dumnezeire. Impactul acestui tranzit a fost mult mai puternic la nivel emoțional decât la cel intelectual. Aceasta nu înseamnă însă doar un nou mod de a-L percepere pe Dumnezeu, ci și o regăsire în artă deoarece imaginația noastră a cunoscut noi forme de exprimare, să ne gândim doar la arta video.
    Pe 27 mai, Uranus va trece în Berbec, posibil să asistăm la o trezire a unor noi valori spirituale și la o imaginație creatoare debordantă ceea ce ne va face mai deschiși, mai comunicativi, mai energici, dar o energie care poate submina calitatea valorilor pe care ni le dorim. Deoarece semnul Berbecului este asociat cu omul energic care va schimba lumea, cu ideile noi, cu viziunea de perspectivă, s-ar putea ca în următorii 7 ani să asistăm la schimbări neașteptate care să atingă domeniul politic, economic, social, religios, științific și artistic, mutații care vizează schimbarea completă sau transformarea structurilor prezentului în căi care să facă posibil progresul mult mai energic și mai rapid decât în prezent.
    Vom asista la o adevărată revoluție în gândire, la schimbări de mentalitate și la căderea unor tabuuri dar în același timp, aceste schimbări se vor regăsi și la nivelul sistemului de valori al fiecăruia ca replică la tendința de globalizare. Nu vor fi schimbări liniștite, calme, treptate ci extrem de energice și rapide, deoarece Uranus este o planetă a schimbărilor neașteptate, a sclipirilor de idei de moment datorate mai de grabă intuiției de moment decât rațiunii practice. Nu va fi vorba despre libertatea prost înțeleasă și nici de drepturile omului, ci de timpul unor noi descoperiri şi a unui nou tip de relaţii sociale şi economice, la un alt dialog dintre politic şi stradă şi care vor schimba fața lumii.
    În plan personal, Uranus va aduce noi ascoieri, noi relații de afaceri sau de prietenie, va pune capăt unor relații vechi, realația angajat – angajator va cunoaște o altă perspectivă, momentul schimbărilor va fi inevitabil așa că vom fi obligați să ne schimbăm din mers. Vom învăța pe peielea noastră exercițiul toleranței și ne vom schimba atitudinea față de celălalt. Dacă ne vom împotrivi schimbării, problemele noastre se vor accentua și vom sfârși prin a capota în te miri ce direcție. Societatea va suferi transfomarea uraniană, iar românii au șansa de a pune în practică aceste lucruri mai mult decât celelalte nații deoarece Uranus este stăpânul semnului care ne guvernează Ascendentul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu