Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

6 iulie 2010

Caracteristica săptămânii 5 – 11 iulie


 

Dinamism şi dramatism 

        Imprevizibilul Uranus a intrat în mişcare aparent retrogradă pe 5 iulie, dând astfel startul unei săptămâni convulsionate care va culmina cu eclipsa solară din 11 iulie. Mişcarea recurentă a antrenat evenimentele din după amiaya de luni de pe aeroportul Tuzla unde un avion de antrenament militar, de tip Antonov 2, a luat foc la puţin timp după decolare. Accidentul s-a soldat cu decesul a 12 persoane, printre care şi comandantul Şcolii de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene Bobocul de la Buzău, comandorul Gheorghe-Nicolae Jinga, şi rănirea altor 2.
        Revenind la Uranus, astrologii au o vorbă atunci când el schimbă direcţia: aşteptaţi-vă la orice. În funcţie de tema astrală a fiecăruia, evenimentele neaşteptate pot fi şi bune şi rele. Apoi, să nu uităm că este pentru prima oară când excentricul Uranus intră în mers aparent retrograd în semnul energicului Berbec, în care a intrat pe 28 mai. În următoarele luni, până pe 5 decembrie când Uranus va reintra în mers normal, ne va obliga să trecem în revistă toate sectoarele existenţei noastre care au nevoie de un imbold, de ceva mai multă energie. Este momentul pentru reîncărcarea bateriilor şi pentru reînnoire. Daţi la spate ideile vechi, rutina şi ce nu vă este de folos, gândiţi-vă la viitor şi obişniţi-vă cu schimbarea, în general, astfel veţi folosi la maxim energia uraniană de care dispuneţi.
          Aş sugera să fin atenţi şi la ce ne semnalează şi Mercur odată cu intrarea în semnul Leu pe 9 iulie. Aveţi ceva de spus sau altceva este mai important? Planeta comunicării în semnul regal al Leului avertizează să fim prudenţi. Veştile proaste vor fi destul de frecvente săptămâna aceasta şi aproape pe întreg parcursul pe care Mercur este în Leu. Nimănui nu îi place să fie pe locul doi într-o relaţie şi nici să fie tratat cu superficialitate, deci trebuie să le acordăm tuturor atenţia de care au nevoie.
         Pe urmă, să fim atenţi la Venus care va trece, odată cu eclipsa, pe 11 iulie, în semnul Fecioarei, şi care ne va cere imperios să facem ceva pentru sufletele noastre. Prioritatea numărul unu trebuie să fie relaţia în care suntem prinşi. Suntem pregătiţi să ne ajutăm parnerii, vrem să fim o echipă, avem nevoie de mai mult timp pentru viaţa în doi, vreţi să acordaţi mai mult timp partenerului, iată întrebările la care Venus, aflată în semnul material şi analitic al Fecioarei , va cere răspunsuri clare, concise şi concrete.
        Şi nu în ultimul rând, eclipsa, despre care vom vorbi într-un alt material, care ne trmite mesajul că vom avea un sfârşit de săptămână dinamic. Cum eclipsa se produce pe Lună Nouă, ea sugerează noi începuturi pentru foarte mulţi dintre noi. Fiind şi în semnul Racului, semn al familiei şi al căminului, ea le dă tuturor celor care sunt foarte legaţi de familia lor, imboldul de a se afla în mijlocul celor dragi, de a petrece alături de ei un sfârşit de săptămână, fără să se gândească la restul problemelor.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu