Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

20 iulie 2010

Zile extrem de încărcate


·         Mai întâi, pe 21 iulie, Saturn va reveni în Balanţă, marcând o perioadă în care atenţia tuturor va fi focalizată pe statutul social dar şi pe trăinicia relaţiilor dintre noi.
·         Bazaţi-vă apoi, pe intuiţia voastră, mai ales că pe 22 iulie, Soarele intră în domiciliul său regal, Leu.
·         Pe 23 iulie, Jupier va intra în mişcare aparent retrogradă pentru următarele patru luni, perioadă în care vom fi nevoiţi să revenim asupra ultimelor noastre acţiuni şi să revedem planul de bătaie şi în caz că strategia adopatată nu a fost cea adecvată va trebui să concepem o alta.
·         Pe 24 iulie pătratul dintre Pluto şi Jupiter arată provocări, la toate nivelurile şi mai mult ca sigur vom renunţa la multe dintre planurile noastre, dar vom renunţa la multe relaţii care nu au funcţionat. Oricum va urma o perioadă extrem de tensionată, cu iritări, căutări, sensibilizări, abandonuri ş.a. care va dura cel puţin până la sfârşitul anului. Pluto fiind o planetă lenta, influenţa aspectului pe care îl formează durează circa 6 luni.
·         Avalanşa de evenimente astrale va culmina cu Luna Plină din Vărsător, care va avea loc pe 26 iulie, dimineaţa la 4:37, dar să le luăm pe rând.

Se mută centrul de interes

21 iulie, Saturn reintră în Balanţă. Planeta a schimbat semnul, anul trecut pe 29 octombrie, când atenţia noastră s-a concentrat pe natura şi stabilitatea relaţiilor noastre. Cât s-a aflat în Fecioară, Saturn a răscolit tot ceea ce a însemnat sistem social şi act medical – să ne amintim de starea sistemului medicală doar! Pe 7 aprilie, Saturn a intrat în mişcare aparent retrogradă şi a revenit în semnul Fecioarei şi încă odată, condiţiile de muncă, relaţiile de muncă şi pauperizarea sistemului medical, şi nu doar acesta, a focalizat atenţia noastră. Acum această revenire la matcă, mută din nou centru de greutate de pe latura medicală şi alimentaţie, pe stabilitatea relaţiilor noastre tipic semnului Balanţă. Deci dacă sunteţi căsătoriţi, aveţi o relaţie sau sunteţi singuri, acum veţi fi obligaţi, pe negândite, fie să luaţi o decizie clară legată de relaţia voastră, fie să vă gândiţi cât mai în serios ideea de relaţie.

Aveţi încredere în intuiţia voastră!

Aveţi senzaţia că sunteţi centrul de interes al cuiva sau voi sunteţi interesaţi mai mult decât de obicei de cineva, că ceva vă dă imboldul să transaformaţi o persoană în centrul vostru de interes? Dacă da, acest lucru vi se trage de la Soare. Da,da, nu vă miraţi, Soarele intră în domiciliul său, în Leu, pe 22 iulie.
Aveţi încredere în intuiţia voastră dacă se pune problema angajării în vreun proiect şi va trebui să daţi dovadă de ce sunteţi capabili, veţi fi şi voi suprinşi dacă vreun talent pe care nu-l luaţi în considerare ar putea deveni trambulina spre o nouă profesie. Mulţi dintre noi vor fi mai siguri de ceea ce vor iar creativitatea, respectul de sine şi puterea de acţiune vor fi o dovadă în acest sens.

Analizaţi-vă realizările ultimelor 6 luni

Jupiter va intra în mişcare aparent retrogradă pentru prima oară anul acesta, pe 23 iulie. Vă amintiţi probabil de exploziva întâlnire cu Uranus, în Berbec, în Punctul Aries, care a dat tonul unui nou ciclu în viaţa noastră?! Ei bine, cu Jupiter retrograd, ne vom întoarce în urmă să vedem ce am făcut sau nu am făcut bine în ultima jumătate de an - ce am acumulat, ce am extins sau ce am uitat. Ce vrem să facem mai bine şi mai repede? Unde mergem, cu cine şi de ce? Sunt doar câteva întrebări la care vom fi provocaţi să răspundem frecvent. Nu vă fie teamă de repercusiuni şi nici dacă unele din planurile voastre au căzut, normal atunci când ştiţi că nu aţi fost pe lângă lege. Ciclul jupiterian, cu pornirile şi revenirile sale, este unul important pentru evoluţia noastră, de fiecare dată când planeta trece într-un alt semn în altul, contabilizăm ce a fost bun şi ce a fost rău în viaţa noastră, ce am câştigat, la ce a trebuit să renunţăm pentru că nu era timpul să facem acel lucru, ce am pierdut datorită neatenţiei, dar mai ales la ce am câştigat. În general, retrogradarea lui Jupiter arată că este timpul să tăiem trăirile în Trecut şi să limităm excesul. Priviţi casa pe care Jupiter tocmai a părăsit-o sau în care tocmai a intrat, şi încercaţi să înţelegeţi ce trebuie să faceţi sau să evitaţi în timpulul tranzitului său ca să nu aveţi de suferit.

Atenţie la ...tentaţii!

Când Jupiter retrogradează înseamnă că vom fi supuşi unor analize introspective, dar când intră în relaţie cu o planetă lentă retrogradă cum este Pluto, provocările vor fi şi serioase şi vizează nu doar acţiunile noastre exterioare, ci şi modul nostru de a gândi, de a analiza, de a selecta, influeţându-ne capacitatea de a lua decizii chiar. Credinţa, dorinţele, viziunea asupra lumii şi planurile pentru viitor vor fi supuse acum unor teste de anduranţă.  Firesc, întrebarea care se pune, au ei puterea de a opri lucrurile sau efectele acţiunilor asupra cărora revenim? Cum lucrează Jupiter şi Pluto când sunt în careu (pătrat) o relaţie mai mult decât tensionată? Aspectul, pătratul perfect se va produce pe 25 iulie, cu Jupiter şi Pluto la 3 grade, în Berbec respectiv Capricorn, vizează, în mod special, locul pe care îl ocupă respectarea legii în viaţa noastră, graniţa dintre a respecta sau a călca legea fiind extrem de fragilă dacă ne gândim şi numai la ce se întâmplă la oara actuală în România. Conservatori sau liberali, dogmatici sau excentrici, spiritul de aventură ori dorinţa de a juca în speranţa unui câştig fabulos peste noapte se ridică acuma în nopi asemeni unui val. Şi ca şi cum nu ar fi de ajuns, capacitatea noastră de selecţie, capacitatea noastră de introspecţie va oscila între confidenţele fără limită (gură spartă, suflet pe tavă etc.) şi neîncrederea în sine. Deci, învăţaţi de pe urma experienţelor voastre, nu îi exploataţi pe ceilalţi – şantaj sentimental, exploatarea angajaţilor sau a oamenilor din subordine, atingerea unopr scopuri pe căi nu tocmai ortodoxe, dar nici nu vă lăsaţi folosiţi de alţii. Încercaţi să nu vă agitaţi, să nu vă flambaţi indiferent de ce se petrece, încercaţi să analizaţi faptele cu calm şi să învăţaţi ceva din ce vi se petrece. De asemenea, încercaţi să nu vă impuneţi ideile sau opiniile cu forţa şi nici să faceţi bine cuiva care nu doreşte acest lucru! Şi, nu în sfârşit, cei care vă cunoaşteţi tema astrală, încercaţi să vedeţi unde sunt plasaţi eroii noştri.


Luna plină aduce mai multă comunicare

În dimineaţa zilei de 26 iulie, ora 4:37 am, cu Luna şi Soarele la 2 gr 59, în Vărsător respectiv Leu, adică implică axa Leu – Vărsător, se produce şi fenomenul de Lună Plină. Pentru că Luna este în Vărsător, ea poate fi uşor asociată cu emoţia intensă ştiut fiind că Vărsătorul este un simbol al detaşării. Fenomenul marchează dacă vreţi, un moment de vârf în ceea ce a intensificat eclipsa totală de Soare din 11 iulie, care a avut loc în semnul Rac, semn de apă cu o senzitivitate foarte mare cum sunt semnele de apă de altfel, şi când atenţia tuturor a fost orientată spre ce anume vrem să dezvoltăm şi să protejăm; acum cele vizate sunt relaţiile, indiferent de natura lor, de la cele personale la cele sociale, politice, economice, diplomatice.
Luna în Vărsător activează dorinţa de a lua parte activ la nevoile şi cerinţele pe care le impune lumea. Semnele de Aer iubesc comunicarea, socializează cu uşurinţă, au un dar înnăscut de a se apropia de oameni şi de cei care militează pentru o cauză pierdută. În acelaşi timp, s-ar putea să simţim ceva mai puternic ca de obicei, nevoia de independenţă, de unicitate şi de libertate, nu doar interioară. Felul în care intraţi în relaţie cu ceilalţi vă dă nota de originalitate atât de caracteristică Vărsătorului. Zilele care vor urma Lunii Pline, pot sugera ideea că astrele concep un plan universal care să ducă la schimbări adecvate zilelor noastre. În toate planurile.
Sunt favorizate toate activităţile care implică originalitate şi independenţă – în special oragnizaţiile non-profit, dar şi cele de tezaurizare – industria bijuteriilor şi a metalelor preţioase.
Resimt mai puternic influxurile Lunii Pline, nativii Vărsător şi Leu, mi ales cei care sunt născuţi în preajma gradului 3, dar şi cei care au planete situate în acest grad, nu doar în semnele amintite, ci şi în celelalte două semne fixe: Taur – Scorpion.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu