Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

18 noiembrie 2010

Venus şi Jupiter revin în mers normal

Un week end sufletesc destul de zbuciumat

Cu revenirea lui Venus în mers direct, din gradul 27 Balanţă 40, după o retrogradare destul de incendiară, dacă avem în vedere întâlnirea cu Marte, din primele zile, apoi revenirea în semnul Balanţei pe care îl stăpâneşte, iată că trăim ultima mare cotitură a ciclului retrogradării venusiene care se va încheia complet abia pe 20 decembrie. (vedeţi materialul cu ciclul retrogradărilor din 5 septembrie – Planetele de lângă noi).
Pe 5 septembrie, Venus ajunsă în gradul 13 Balanţă 14, semnaliza că din la acest grad va rămâne staţionară pregătindu-se pentru retrogradarea propriu-să care urma să se întâmple pe 8 octombrie.
Luna se află vis-a-vis, şi accentuează aspectele pe care Venus le va face cu planetele rapide, dar şi cu planetele lente Uranus, Neptun şi Chiron. Pe de altă parte este bine de amintit că atât Neptun cât şi Chiron, recent staţionare, sunt atacate de un pătrat cu Soarele (aspect aplicant) dar că prin armonia cu Venus (trigon) au un aliat de nădejde în aceasta. În acelaşi timp, Uranus, pe cale să intre în mers normal la începutul lui decembrie, este de asemenea, strâns aspectat de  către Soare. Posibil să fim câştigaţi prin iluminare dar, totodată, obligaţi să acceptăm şi că evenimente neaşteptate vor veni să ne coloreze relaţia. Acest bombardament astral stârneşte confuzie şi durere chiar, să ne gândim doar la ce semnifică Neptun şi Chiron, dar ne dă, în acelaşi timp, şi informaţiile de care acem nevoie pentru a face progrese în a ne înţelege pe noi înşine, la un nivel mult mai intim şi mai profund decât o face Mercur.
Venus este foarte bine conectată la energiile planetare dimprejur – Soare şi Marte, şi de aceea staţionările sale au o deosebită încărcătură cosmică, anticipând, anunţând dacă vreţi, mutaţiile fundamentale care urmează să se producă la nivelul structurilor mentalului colectiv dar şi ale celui individual. Vom resimţi aceste energii destul de puternic, în funcţie de starea de receptor a fiecăruia, şi chiar şi în week end, îndeobşte la nivel relaţional cu semnificaţiile de rigoare pentru fiecare şi care să dărâme uşi, să spulbere lacătele tainiţelor sufletului nostru şi să ne oblige la un racoursi interior, cu valoare de conştiinţă personală.
Adăugaţi la toate acestea şi revenirea, la câteva ore distanţă, în mers normal şi a lui Jupiter, acest Mare Benefic care prin retrogradare sa ne dă posibilitatea să îndreptăm ceea ce am greşit iar dacă nu o vom face, odată cu revenirea în mers normal, vom plăti pentru răzvrătirea noastră.      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu