Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

12 decembrie 2011

Câteva vorbe despre accidentul lui Andrei Tinu

A trecut pe lângă moarte

Născut pe 21 noiembrie, la sfârșit de Scorpion (tatăl său, publicistul Dumitru Tinu era un Scorpion de început de zodie), Ascendentul în Fecioară parcă vine să confirme că a fost un copil dorit, așteptat și iubit, rodul dragostei la maturitate.  Aspectele foarte bune în semne de Aer, sugerează drag de învățătură dar și spirit de aventură. Cu frumusețea de păpușă de porțelan, moștenire vizibilă pe linie maternă dar și cu o anumită  moliciune a gesturilor, cu o mare capacitate de analiză probabil moștenirea pe linie paternă, Andrei are o personalitate puternică, este foarte selectiv și aici mă refer în mod special, la prieteni, și atent la detalii ceea ce mă surprinde dacă avem în vedere greșeala pe care a făcut-o pe 26 noiembrie când a fost mușcat de viperă, cu toate acestea iubeşte enorm animalele.
Crucea în semne mutabile ar trebui să îi revină în minte de fiecare dată cînd face ceva în care demonstrează siguranța de sine pentru că iată, această siguranță poate să joace feste. Ceea ce s-a întâmplat pe 26 noiebrie a fost un semnal de alarmă și când spun asta mă refer la o serie de aspecte în tranzit și pe progresii care sugferează că periodic, Andrei va avea parte de accidente ciudate, mărunte dar cu repercusiuni nebănuite.
Marea capacitate de regenerare interioară și fizică este dată de Pluto care însă, în ziua accidentului era în opoziție cu Jupiter, planetă care îi tranzita nativului taman Casa morții. Avertismentul este cu atât mai clar cu cât îl implică și pe Marte, în trecere prin Casa dușmanilor neștiuți ori vipera era exact dușmanul la care se aștepta cel mai puțin să-l rănească, dar și a intervențiilor chirurgicale cu accente pe brațe și umeri.
Astăzi medicii vor interveni din nou, sunt convinsă că vor stopa infecția și disiparea veninului, atât cât mai este în organism, singura reținere pe care o am este dacă nu cumva, în timp, de la această otrăvire, să aibă probleme cu ficatul.
Două lucruri atrag atenția în tema natală, aglomerarea de stele fixe care sugerează mușcătura mortală de animal, otrăvirea prin mușcătură, nu mai puțin de 12 dintre care trei mari - Rigel, Bellatrix și Betelgeuse, în semnul Gemenilor unde este Kiron, asteroid care la data accidentului era extrem de tensionat de Marte, stele cu carcter marțian deci agresive și violente, iar pe de altă parte Marte natal aflat în semnul Balanței la 15 grade 12 care face opoziție cu Nodus II, aflat în  Berbec la 15 grade 51, as spune o opoziție aproape perfectă. Marte este stăpânul semnului  Berbec și a Casei a 8-a, Casa morții și a accidentelor alături de Pluto dar este în opoziție, deci extrem de lezat, față de semnul pe care îl stăpânește. Deci Andrei, toată viața va trebui să fie atent la otrăvirea accidentală. Acum a scăpat, poate mai scapă odată dar, Doamne ferește, încă un asemenea accident ar putea să îi fie fatal.
Iar un lucru foarte interesant de semnalat. Felul în care eclipsele acutizează evenimentel și dau amploare, mai mult amplifică efectele negative sau pozitive. Eclipsa pentru Andrei a avut loc la nivelul Casei Comunicării ori accidentul se petrecea când Andrei făcea o experiență demonstrativă despre cum se recoltează veninul pentru o echipă a televiziunii, comunica altora pasiunea pentru ceea ce făcea. Efectele unei exlipse sunt deosebit de puternice cu o săptămână înainte de producere şi una după producerea ei, iar Andrei era muşcat de șarpe la doar o zi după eclipsa parţială de Soare.
Ca sfat i-aş sugera să se reorienteze din punct de vedere a afacerilor sau, într-o primă fază, sa nu mai facă el recoltarea de venin ceva vreme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu