Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

29 decembrie 2011

Taur 2012

: 21.04 – 20.05

Natura elementară:  - pământ 
Genul elementar: - feminin
Tipul elementar: - fix
Guvernatorul zodiei: - Venus
Ziua norocoasă: - vineri
Animalul: - taur
Pasăre: - coţofana, prihor
Planta: - spanacul şi măcrişul; ceaiul de mentă sau izmă creaţă îl reface rapid.
Copacul: - migdal, cireş, frasin, mirt
Floarea: - violeta, trandafirul de grădină şi trandafirul sălbatic
Culoarea: - verde, albastru, roz şi galben
Cristalul zodiei: - Agat, Ametist, Aventurin, Calcedonie, Carneol, Chihlimbar, Citrin,Cristal de stâncă, Cuarţ roz, Jad, Jasp roşu, Lapis Lazuli, Malahit, Smarald.
Metal: - cuprul
Partea corpului pe care o guvernează: - gâtul, ceafa, mandibula, urechea stângă, laringe, faringe, voce, gură
Predispoziţie maladive: - amigdalite, laringite, faringite, disfuncţii tiroidiene, obezitate, diabet, tulburări circulatorii şi hepatobiliare, dureri de cap, nervozitate.
Vitamine: - F
Remedii homeopatice: - Cuprum, Thuya Apis şi Pulsatilla, dar şi Antimonium crudum care este în rezonanţă cu vibraţiile lunare.
Număr: - 4, 6, 8
Alimente: - cereale, pâine, fibre, zahăr, dulciuri, rădăcinoase, alimente ce cresc în pământ, produse agricole, alimente de culoare galbenă sau verde, legume şi fructe de primăvară etc.
Condimente: - cimbru şi nucşoară.
Caracteristici de bază: - prudent, loial, practic, încăpăţânat, posesiv.
Temperament: - melancolic
Caracter: - oscilant
Fire: - emotivă
Muzică: - lentă, relaxantă, muzică vocală, coruri, muzică populară, muzică country, muzică de relaxare, de meditaţie, de audiţie.
Sunete preferate: - toate
Instrumente muzicale: - orice instrument
Spaţii prielnice: - bucătăria, terasa, balconul, grădina, dormitorul.
Locuri preferate: - la cafenea, la restaurant, la cofetărie, la un fast-food, în parc, la piaţă,  la târg, la magazin, la bancă, la teatru, în sala de spectacol, în natură, la ţară, în pădure, la munte, în grădini şi livezi.
Zone benefice: - nordul ţării, nordul oraşului, în camere cu ferestre spre nord, să plaseze patul cu capul spre nord.
Profesii: - profesiuni bancare, restaurator, agricultor, grădinar, horticultor, bucătar, medic  ORL, stomatolog, artist, pictor, cântăreţ, agent imobiliar, expert financiar, economist, asigurator, estetician, creator de modă, decorator, arhitect, constructor, contabil.
Aromele preferate: - cea mai potrivită aromă pentru această zodie este socotită cea de trandafir, care îi asigură succesul în tot ceea ce-şi doreşte. Tămâia, isopul, mirtul şi santalul îi calmează şi îi eliberează de energia negativă. 
Aromaterapie : - în momentele în care nu pot scăpa de ghinion în nici un fel, le este recomandat să ardă lumânări cu aromă de nucşoară, dar nu în fiecare zi. Lumânările cu miros de crin trezeşte gingăşia şi sentimentul de compătimire, ceea ce îl face pe Taur pur şi simplu irezistibil. În schimb, câţiva stropi de ulei de cuişoare adăugaţi apei de baie îi remontează numaidecât.
Compatibilitate: - cu celelalte semne de pământ, Capricorn şi Fecioară şi cu semnele de  apă Rac şi Peşti şi cu precauţii cu Scorpionului care este zodia sa opozabilă.

În 2012,deşi va fi o perioadă deosebit de importantă în ceea ce priveşte găsirea unei noi direcţii în viaţă, va trebui să depăşeşti mai întâi o perioadă confuză, tulbure, până vei fii capabil să-ţi stabileşti noi scopuri de viaţă. Te vei simţi extrem de obosit şi încrederea în propriile-ţi forţe va fi mult diminuată, aşa că vei irosi ceva timp până când vei avea putere să porneşti din nou la drum. Nu te aştepta să-ţi fie clar de la început ce anume ai de făcut , dimpotrivă va trebui să te întorci în trecut ca să-ţi poţi face planuri pentru viitor.
În ce priveşte parteneriatele, prima parte a anului este o perioadă de reorientare a acestora. Dacă ai un partener de afaceri vei simţi că nu se achită de obligaţiile parteneriale aşa cum ar trebui. Este lipsit de înţelepciune dacă nu imposibil, să te bazezi pe acesta, mai ales dacă ştii că nu poţi să-l influenţezi în bine. În asemenea circumstanţe este mult mai bine să laşi lucrurile cum sunt o perioadă de timp. Este extrem de dificil să consolidezi ceva ce nu există şi nu poţi fi nici sigur că poţi avea încredere în virtuali parteneri. Nemulţumirile vor mocni şi se vor resimţi în întâlniri de lucru formale. De aceea este mult mai bine să te vezi cu oameni care au alte idealuri de viaţă deoarece capacitatea lor de a visa îţi poate stimula creativitatea. Răreşte şedinţele de lucru şi încearcă să-ţi reorientezi sistemul de valori. De aici, provocările la acest nivel care stau, şi în acest an, sub semn jupiterian. Până în octombrie, dorinţa ta de materializare a unor idei se va lovi de foarte multă inerţie. Acum, ca niciodată vei aprecia cât de mult înseamnă stabilitatea în viaţa de zi cu zi. Va trebui să te accepţi aşa cum eşti, să te analizezi, să vezi care îţi sunt limitele şi unde te confrunţi cu probleme. Ca şi Berbecii, pune în balanţa experienţa trecutului pentru ca viitorul să te găsească pregătit. În acelaşi timp va trebui să accepţi limitările impuse de piaţa de capital şi de autorităţile în domeniu. 
Este posibil să pierzi o serie de oportunităţi din cauza viziunii înguste asupra viitorului. Şi în această situaţie să conştientizezi ce îţi este necesar este o adevărată artă. Modelul mic poate fi replicat şi ajustat mai uşor şi mai repede prin explorarea unor idei noi, prin tentativa de a ieşi din tiparul obişnuitului. În măsura în care autosuficienţa începe să te deranjeze, este cazul să te reorientezi şi să pui în practică altceva.
Pe de altă parte, vei avea o puternică tendinţă spre solitudine ca şi cum ai fugi de societatea oamenilor şi te vei refugia, cum îţi este obiceiul, în mâncare. Gurmand neîntrecut, gustând poate prea mult din plăcerile vieţii, este posibil să ai probleme cu stomacul şi cu digestia, problemele biliare fiind la ordinea zilei.
În ce priveşte profesia, după o lungă perioadă de confuzie şi izolare în care multe lucruri s-au pierdut parcă pe drum, vine şi străfulgerarea aceea de moment în care vei vedea foarte limpede ce trebuie să faci. În ultimii ani multe din ambiţiile tale şi-au pierdut sensul sau pur şi simplu nu-şi mai au locul în viitor. Ţelul pe care îl aveai în trecut nu îşi mai are locul în prezent şi vei surprins cu câtă uşurinţă vei renunţa la el. Este momentul pentru noi planuri. Investeşte în tine. Ceea ce este doar speranţă astăzi, mâine se va transforma în realitate. Responsabilitatea în ceea ce îl priveşte pe celălalt trebuie să te facă să fii responsabil cu tine însuţi. Şi gândeşte-te ce ai de oferit, concret, celorlalţi. Odată trasat drumul, urmează-l!
Cât despre bani pot spune că deși ai parcurs o perioadă bună din punct de vedere financiar în ultimele luni, totuși în 2012 intri cu buzunarele aproape goale. Ai fost imprudent cu banii şi ţi-ai administrat fondurile aiurea aşa că îţi va trebui ceva timp ca să te restabileşti financiar. Singura soluţie este să fii mai atent şi mai strâns la pungă. Oricum, la mijlocul anului vei vedea că bugetul tău şi al familiei este mai mult decât mulţumitor.
Satisfacţiile în acest an, culmea, nu vin din planul profesional ci din cel familial. Alături de familiei te simţi cel mai confortabil, împreună cu ei eşti fericit şi aceste sentimente te vor susţine, când va fi vorba despre schimbarea direcţiei profesionale. Bona Fortuna te va gratula în a doua parte a anului cu o moştenire sau o achiziţie funciară de valoare. Este posibil să ai parte chiar de o moştenire.
Revenind la viaţa personală, să-ţi mai spun că în acest an vei fi extraordinar de romantic, lucru care are să te cam sperie, iar dacă eşti căsătorit s-ar putea ca numărul membrilor familiei să crească cu un…copil. Asta ca să nu mai spun că vei fi înclinat spre flirt, vei curta şi vei admira te miri ce.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu