Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

4 iulie 2012

Romania sub embargo diplomatic


Trăim vremuri şi evenimente greu de anticipat
Moment epic. Jupiter în Gemeni este acompaniat subtil de patratul dintre Uranus aflat în Berbec şi Pluto aflat în Capricorn. De acum şi până în vara lui 2015, va trebui să fim atenţi la tot ce se petrece. Patratul amintit  vorbeşte de la sine: sentimente revolute, acţiuni revoluţionare şi schimbări majore de ţeluri şi de obiective caracterizează acest tranzit. Atenţie însă, nu este un moment favorabil pentru a iniţia schimbări, dar dacă acestea se produc atunci trebuie avut în vedere mersul evenimentelor viitoare. Viaţa noastră poate fi schimbată de forţe ce ne scapă de sub control. Acest tranzit trebuie să ne înveţe să ne adaptăm schimbărilor nedorite şi să transformăm în oportunităţi noile circumstanţe care apar. Ne putem confrunta cu situaţii periculoase sau putem fi perturbaţi de de influenţe psihice sau oculte. Atenţie, nu este o perioadă favorabilă pentru experienţe psihice sau oculte. Acum pot apare separări nedorite, rupturi de prietenii de o viaţă, rupturi de grupări şi organizaţii la care am aderat trup şi suflet. Fiinţe foarte apropiate pot muri brusc şi neaşteptat. Se pot produce pierderi financiare masive şi neaşteptate în urma jocurilor financiare nesăbuite puse la cale de corporaţii, de bănci sau de lupta pentru bunuri provenite din moşteniri. Pericolul se poate isca prin interese geopolitice sau generate de structurile puterii. Pentru România, afectate vor fi Casa 1, Casa identităţii naţionale şi a Preşedintelui şi Casa a 11-a, Casa protectorilor, a susţinătorilor şi a Parlamentului. Şi aş mai adăuga eu, Casa a 5-a, Casa iubirii, a copiilor, a culturii şi divertismentului, a speculaţiilor financiare, din care conjuncţia Jupiter natal – Pluto natal va face opoziţie mai bine de 3 ani cu conjuncţia Pluto în tranzit – Marte natal.
Destul de afectat mi se pare a fi anul 2013, amintiţi-vă că aminteam acest lucru acum vreo 10 luni, când vorbeam despre caracteristicile anului 2012, pentru că pătratul este aproape grad pe grad ca şi cel din 26 iunie 2012: Uranus la 8 gr 26 Berbec, decanul lui Marte (asta îl face să şi comporte atât de agresiv) iar Pluto la 8 gr 20 Capricorn, în decanul lui Saturn ceva mai potenţat de acesta din urmă, aşa că să nu ne mire rapiditatea cu care s-a produs ceea ce presa numeşte o lovitură de palat a paramentarilor din 3 iulie (Luna Plină a avut şi ea contribuţia ei, doar exaltă totul!). Din 19 septembrie intensitatea aspectului pare să scadă (deşi, după părerea mea retrogradarea celor două le va face să se comporte si mai eretic) până în primăvara lui 2013, mai precis pe 21 mai, când cele două planete se vor aflat din nou în patrat, tot grad pe grad, Uranus la 11 gr 16 Berbec, a trecut în decanul Soarelui (nevoia de putere s-ar putea materializa printr-o conducere cu mână de fier, gen dictatură şi care va exclude, cred eu, alianţele!) şi Pluto la 11 gr 13, în decanul lui Mercur, mutaţiile se vor resimţi la nivelul mentalului (planuri foarte bine puse la punct care să suţină dorinţa de putere) şi, de astă dată, mult mai strâns decât cel din 2012. El va fi resimţit mai mult decât incomod (frământări, oameni în stradă, pragul de suportabilitatate va fi depăşit şi de aici răbufniri cu aparenţă patriotardă care pot ascunde însă lichelismul şi opotunismul sub toate formele sale dar şi gesturile obediente),  până în preajma datei de 1 noiembrie când, asemeni momentului din 2012, par să slăbească în intensitate exterioară şi tulburările şi schimbările le vom percepe mult mai personal, în lumea noastră interioară datorită retrogradării.
Momentul cel mai important al acestui aspect însă îl consider a fi pe 21 aprilie 2014 când Uranus se va afla la 13 gr 33 Berbec, în decanul Soarelui dar în opoziţie cu stăpânul Berbecului, Marte aflat la 14 gr 13 în Balanţă (în decanul lui...Uranus) şi retrograd, ceea ce ar putea face ca lucrurile să degenereze în violenţe şi conflicte sângeroase, de stradă, intern, iar extern, conflagraţii mondiale neaşteptate, iar Pluto la 13 gr 34 Capricorn, în decanul lui Mercur, în opoziţie cu Jupiter aflat la 13 gr 39 Rac ( Judecata şi Moartea faţă în faţă!). Cele patru planete închid o cruce cardinală deosebit de puternică şi mă întreb dacă nju cumva vom asista la schimbări neaşteptate pe un fond de tensiune, neîncredere, lipsuri şi degringoladă socială. Tot ceea ce se va petrece în acest răstimp va avea bătaie lungă pînă pe 15 decembrie 2014 când atmosfera generală se mai relaxează, şi la propriu şi la figurat.
Din 17 martie 2015, aspectul se reface, pentru ultima oară grad pe grad, cu Uranus la 15 gr 23 Berbec şi Pluto la 15 gr 19 Capricorn. Interesant la acest aspect este că Uranus va fi conjunct cu Nodul Sud (pedeapsa în viaţă) în tranzit şi va afecta, în special, tot ceea ce ţine de proprietate, de bunuri dobândite prin muncă proprie, de bani, deoarece Uranus va trece în Casa a 2-a, a resurselor naţionale şi a instituţiilor financiare. Posibile discrepanţe şi neînţelegeri care pot merge până la ruperea relaţiilor sau rezilierea unor contracte cu mecanismele financiare internaţionale.
Punând toate acestea în ecuaţie, teamă mi-e că România ar putea fi, din punct de vedere diplomatic, sub embargo. Relaţiile şi aşa proaste se vor tensiona extrem de mult, mai ales când în octombrie 2014, Saturn în tranzit va face pentru prima oară pătrat cu Saturn natal – austeritate, uşi închise, limitări şi restricţionări. Tot acum, Uranus din Berbec va fi focarul unui Careu în T, între Marte natal conjunct cu Pluto în tranzit şi Jupiter natal conjunct cu Pluto natal. Şi cum Uranus se plimbă din Casa 1 în Casa a 2-a, logic şi firesc va implica poporul şi incapacitatea de subzidenţă – de la pierderea bunuruilor personale, la cele naţionale. 

P.S. aş fi vrut să nu fac aceste predicţii vreodată, dar din păcate realitatea o impune. De la impietate şi respect, la drepturile fiecăruia, totul a fost călcat  în picioare. Medicii au salarii la minimul decenţei, Dascălii se luptă să supravieţuiască şi sunt batjocoriţi de elevi, Militarul român se sacrifică, departe de casă, pentru un ban în plus, Poliţistul român este bătut şi înjurat pe străzi de cei certaţi cu legea, Pensionarii aşa cum au fost obişnuiţi s-au aşezat la coadă şi aşteaptă să le treacă viaţa. Cinci ipostaze care ar fi trebuit să fie imperative pentru Guvernul nostru, dar care, din nefericire, este mai preocupat de plătit poliţe. Cui servesc?  
Am crescut în respect pentru integritatea naţională, pentru Constituţie şi Lege, dar ce s-a petrecut în ultimele zile nu a făcut decât să-mi întărească convingerea că pentru cei care vor Puterea nu există nimic sfânt, nici pentru Traian Băsescu, nici pentru Crin Antonescu, nici pentru Victor Ponta şi nici pentru aşa zişii Parlamentari. Probabil se doreşte aservirea justiţiei care este inamovibilă încă şi care, ca şi parlamentul, este totuşi a N-a putere în stat; la toate acestea, adăugaţi spaima celor care au călcat economia României în picioare şi care au dosar penal şi urmau să fie judecaţi pentru asta dar, pentru că aveau imunitate, nu au fost încă judecaţi. Părerea mea este că se doreşte să se ajungă la acele dosare! Din păcate această neruşinare ar putea arunca România în Haos!  Cine are de suferit? Poporul...
- va urma, asta în cazul în care nu mi se va închide blogul! - 

Un comentariu: