Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

29 iulie 2013

Previziunile lunii august

Berbec 
Pentru Berbec luna august este momentul potrivit pentru a începe punerea în aplicare viselor, proiectelor și planurilor pe care le au.
Cineva va răspunde sentimentelor acestora nativi iar ei vor pluti toată luna, la propriu, cu capul în nori. Acum este momentul potrivit pentru a-şi renova casa. De asemenea, varianta cu o nouă casă este şi ea posibilă.
Focusaţi și curajul tipic îi fac să pornească la un lung drum în ce priveşte cariera lor, nu trebuie decât să fie siguri de deciziile pe care le iau și succesul va fi de partea lor.
Financiar, este important să nu scape oportunităţile băneşti, să controleze cheltuielile. Călătoriile de afaceri sau de plăcere îi va ajuta să-şi relaxeze mintea.
Sănătate va fi excelentă dacă nu fac excese. Să continue ă facă mişcare și să mănânce sănătos.

Taur
August este o lună benefică pentru nativii Taur în ce privește locul de muncă și banii, chiar dacă vor continua să sufere din dragoste. Vor trebui să cultive mai asiduu relațiile cu familia.
Relațiile și plăcerile sexuale pot deveni plictisitoare pentru ei. Proaspetele cupluri aflate la începutul relației se vor confrunta cu probleme de adaptare. Trebuie să încerce ceva nou pentru a da intensitate relaţiei. În cuplurile căsătorite comunicarea trebuie revitalizată, în sensul că ar trebui să mai şi asculte ce au de spus copiii lor în loc să se certe cu ei.
De asemenea, trebuie să-şi schimbe atitudinea faţă de muncă dacă îşi doresc să reușească în carieră sau varii asocieri şi să nu întârzie în luarea deciziilor profesionale importante.
Cu finanțele se vor descurca mai bine decât în lunile trecute. Luna august este o lună numai bună pentru a revizui cum şi-au planificat cheltuielile în cea de-a doua parte a anului. Ar fi mai bine dacă ar evita orice deplasare în această lună.
Starea fizică bună este o condiţie de bază pentru buna dispoziţie a nativilor Taur. Dieta este cheia pentru o asemenea stare.

Gemeni
             Pentru nativii Gemeni şi bune și rele, o lună medie de dragoste și familie.
Vor fi răsfățaţi de dragoste luna aceasta, dar nu este un moment preabun pentru a lua decizii vis a vis de o relaţie serioasă. Pe de altă parte, cei căsătoriţi trebuie să-şi îndeplinească promisiunile făcute către familieaşa că o vacanţă alături de cei dragi poate fi reconcilierea dorită.
Cariera va avea nevoie de ceva mai mult efort decât au depus până acum. Pentru a avea succes în adevăratul sens al cuvântului, va trebui să fie mai bine organizat.
Cu finanțele vor sta bine, se pot aştepta la o serie de cheltuieli neprevăzute dar şi să arunce banii pe fereastră penmtru că au precum şi o mulţime de alte cheltuieli neaşteptate.
Să-şi ţină sub control tensiunea mentală dacă vor să nu aibă probleme de sănătate.  Atitudinea pozitivă îi poate ajuta să se menţină în formă.

Rac
             Pentru nativii Rac, august este o lună excelentă pentru carieră și finanțe. Dragoste și relații pot obține greu. Sănătate va fi media.
Relatiile de dragoste pot fi încordate, dacă nu sunt atenți. Lipsa de timp, le va face destul rău dacă partenerii lor nu înteleg asta. Totuși, la asfârșit de săptămână, își pot vizita prietenii și rudele pentru câteva zile. Vor dori să-și petreacă mai mult timp cu familia, dar nu este posibil posibil, deoarece sunt foarte atenți la cariera lor.
Activitatea lalocul de muncă va fi stresantă. Senzitivitatea lor îi va ajuta în luarea deciziilor sau la încheierea afacerolor bune. Cu alte cuvinte, luna aceasta vor avea succes în carieră sau la locul de muncă.
Vor găsi noi modalități de a face bani şi în această lună. Vor câștiga bine prin tranzacționarea acțiunilor și speculațiiloor. I-aş sfătui ca surplusul de bani să-l  plaseze într-o investiție sigură, decât să-i cheltuie pe prostii.
Ca sănătate, mult stres și tensiune. Trebuie să evite activitățile fizice solicitante. Terapiile alternative, cum ar fi masajul corporal și reflexologia le va aduce uşurarea.

Leu
Blocaje în relaţiile de dragoste, amânări, rupturi, relații noi, cam multe pentru o singură lună dar nu avem ce face. Au nevoie de multă răbdare și înțelegere dacă doresc ca lucrurile să meargă bine.
Deciziile legate de carieră și de locul de muncă vor fi prioritare deoarece vor traversa o perioadă agitată la locul de muncă și, astfel, vor ignora alte aspecte ale vieții lor. Să nu-și neglijeze familia cu orele neterminabile peste program ci să încerce să fie şi alături de ea. O idee de a-şi petrece timpul împreună cu aceasta este o călătorie spirituală pe are ar putea-o face acum.
August nu este un moment bun pentru investiții majore, cum ar fi cele imobiliare, în acțiuni sau în aur. Mișcările lui Mercur retrograd au zdruncinat destul de serios stabilitatea lor financiară. Cu toate acestea vor câștiga destul de bine în această lună, moment numai bun ca să-şi reorganizeze bugetul.
În schimb tensiunile de la muncă pot fi un motiv de ingrijorare. Relaxarea cu ajutorul exerciţiilor de yoga sau cele de auto-vindecare pot fi o soluție excelentă.

Fecioara
             În sfârşit un moment de respiro şi pentru aceşti nativi. Viața de familie, viaţa personală precum și cea profesională se vor desfăşura într-un ritm relaxat. Au depăşit stresul si tensiunea din lunile trecute. Soțul sau partenerul în relații va fi cooperant și vor beneficia de sprijinul lor. Poate nu ar strica să lucreze la consolidarea legăturii emoţionale.
O excursie într-un parc de distracții cu familia și cu prietenii va fi binevenită. Vor avea o perioadă excelentă ca să se bucure şi să fie împreună cu familia lor. Relaxarea și excursiile cu copiii sunt o sugestie la-ndemână pentru familiştii convişi.
În ce priveşte partea financiară, luna august ar trebui să fie plină de satisfacții. Eforturile lor în afaceri sau la locul de munca vor fi apreciate. Vor fi concentraţi și orientaţi spre un anume scop. Pentru Fecioarele angajate stabilitatea financiară vine dinspre o promovare sau un loc de muncă mai bine plătit. Parcurgeţi această lună cu înțelepciune şi vă veţi puteți bucura de un viitor sigur. Investițiile în aur sau alte metale preţioase ar fi o idee bună.
Se vor bucura de sănătate fizică și mentală în toată această perioadă.

Balanţa
Nativii Balanţă pot realiza toate lucrurile pe care le au în minte. Norocul este de partea lor, totul este să sesizeze momentul oportun. Fie ca este vorba de muncă, de dragoste sau de sănătate toate le vor fi favorabile dacă vor depune un mic efort.
Dragostea de viață va cunoaşte cote fantastice cum de multă vreme nu au avut. Nu au nevoie decât de sprijinul și înțelegerea partenerului daca vror ca relatia să nu se tensioneze aiurea. Romantismul și viața sexuală le pot fi afectate de tranzitele  planetare din harta fiecăruia.
Viața de familie poate fi un pic stresanăt din cauza unor probleme de comunicare la domiciliu. Părinții, soțul, copiii nu pot accepta deciziile lor. Aşa că drumurile scurte, ieşire la un parc de distracţii, o mică excursie sau un citz brake le va asigura un trai liniştit.
La serviciu le vor fi apreciate abilitățile în special cele de negociator. Muncesc din greu și le recomand să se concentreze pe ceea ce au de făcut iar recompensele vor fi excelente. Să asculte sfatul şefilor atunci când dau de necaz.
Satisfacţiile profesionale și iubirea îi vor face să zboare în această lună. Deci, un pic de îngăduință în ce priveşte luxul poate fi de așteptat. Să nu-și asume riscuri nedorite atunci când vine vorba de loterii, cote de tranzacționare sau de speculații financiare.
Balanţele a căror sănătate a fost proastă în lunile trecute, îşi vor reveni spectaculos. Schimbările de dispoziție le poate ruina viaţa dacă nu iau măsurile necesare pentru a controla depresia.

Scorpion
             Rezolvări sub toate aspectele, vor prospera şi luna aceasta, dar funcţia sau serviciul îi vor ţine departe de familie şi luna aceasta.
Mulţi dintre aceşti nativi se aşteaptă ca partenerul lor sa fie perfect din toate punctele de vedere. Dacă sunt prea cicălitori sau insistenţi pot termina relaţia în clipa următoare. Ar trebui să păstreze relaţiile bune cu familia și prietenii, nu se ştie când vor avea nevoie de ajutorul lor. Planuri de călătorie sau de vacanță nu cred să se poată materializa luna aceasta.
Romantismul la locul de muncă nu este indicat dar Scorpionul o practică. Cei  care sunt în căutarea unui loc de muncă vor fi norocoşi în august, totul este să nu reacţioneze prea agresiv la provocări. Să nu uite că răbdarea este cheia succesului. Oferte neaşteptate care pot aduce la culmi nesperate în carieră și afaceri!
Planificarea financiară le va oferi securitate și stabilitate în viitor. Vor să investească? Perfect, să o facă în economii, în niciun caz să nu facă speculaţii pe piaţa de acţiuni. Prin autocrontrol vor avea imaginea de ansamblu asupra tuturor mijloacelor.
Sănătatea nu le va da prea multe bătăi de cap dacă vor lua măsurile de precauție necesare. Să nu se răsfeţe fast-food-uri nesănătoase. Control al dietei este o necesitate, dacă se confruntă cu probleme legate de greutate.

Sagetator
             Nativii Săgetător vor fi conduşi luna aceasta de ambiție și vise.
Entuziasmul și vigoarea îi va ajuta în dragoste și în viața de familie. Ei care nu sunt căsătoriţi ar putea întâlni pe cineva, dar cfed că este mai de grabă doar un flirt decât o relație serioasă. Pentru cei căsătoriţi, viața de familie va fi armonioasă.
O lună excelentă pentru muncă și afaceri. Se vor achita de sarcini la serviciu şi se vor bucura de promovarea dorită. Vor primi oferte de afaceri sau de asociații dar îi sfătuiesc să le analizeze precaut şi...foarte bine.
În schimb, financiar se anunţă o serie de cheltuieli neaşteptate. Aşa că le sugerez să-şi facă un buget mai extins pentru a preîntâmpina problemele nedorite. Nu i-aş sfătui să plece în călătoria mult visată, în schimb, dacă vor face una de afaceri aceasta le va aduce profituri considerabile.
Cu sănătatea nu vor fi probleme, dar să nu fie indolenşi şi să se apuce de exerciţiile de fitness dacă nu vor să aibă probleme cu greutatea!!

Capricorn
            Pentru nativii Capricorn, în sfârșit, o lună bună și ca sănătate și ca bani și ca familie cu condiția să îi repecte pe ceilalți și nu doar să le înțeleagă sentimentele, ci să le și accepte.
Vor avea curajul să-şi să vorbească despre sentimentele lor, fără nicio reţinere. Mai mult, august este o lună benefică pentru căsătorie aşa că, cei care sunt într-o relaţie să nu se sfiască să-şi ceară jumătatea de soţie! Celor căsătoriţi le sugerez să ceară ajutorul familiei atunci când se apucă să şurubărească prin casă. O vacanţă petrecută alături de prieteni este o adevăratî cură de reîntinerire.  
Şi din punct de vere a carierei, august se dovedeşte de bun augur pentru nativii Capricorn. Pot urca scara ierarhică cu ceva mai multă muncă şi competenţă aruncată în joc. Talentele și abilitățile lor vor fi apreciate printr-o mărire de salariu.
Planificarea financiara riguroasă va da rezultate fructuoase.
Starea de sănătate se va îmbunătăţii. Să recurgă la spiritualitate pentru a-şi linişti sufletul şi mintea.

Vărsător
            August, va fi pentru nativii Vărsător calmă, în general, și pașnică. Relațiile cu partenerul, cu familia si cu prietenii vor fi bune, poate vor fi puţin stresaţi de volumul de muncă dar trebuie să îi facă faţă deoarece bugetul lor va spori serios. 
Dragostea şi romantismul par să înflorească luna aceasta pentru aceşti nativi. Vor găsi un partener care să înțeleagă şi să le sprijine deciziile. Îi vor răsfăţa pe partenerii săi cu cadouri dar şi pe cei care îi vor ajuta la îmbunătățirea relaţiei pe care o au. Familia și socializarea vor fi la cote ridicate. În general, din punct de vedere relaţional va fi o lună dinamică. Deocamdată nu se va pune problema concediului sau a vreunei mini vacanţe.
Presiunea, luna aceasta, va fi pusă pe aspectul profesional şi pe carieră. Mulţi par să-şi reorienteze activitatea şi de aceea vor fi foarte ocupaţi. Trebuie să se poarte cu diplomaţie cu şefii sau cei de care depinde foarte mult cariera lor şi să nu pregete să-i ajute pe cei care au nevoie de un sfat, mai ales tinerii. Vor deborda de energie şi acest lucru se va reflecta în activitatea lor, fie că este vorba despre munca propriu-zisă, fie de afaceri.
Foarte multe promisiuni financiare luna aceasta. Câștigurile lor vor spori, cum spuneam, dar şi cheltuielile vor creşte pe măsură.  
Vor trebui să aibă grijă la sănătate, chiar dacă nu se va întâmpla ceva grav trebuie să meargă în continuare, pe un regim de sănătate regulat și pe o dietă adecvată. Să-şi canalizez energia suplimentară și vigoarea în meditație și exerciții fizice, astfel încât să aibă asigurat confortul mental de care uneori are atâta nevoie.

Pești
            August este o perioadă excelentă pentru nativii Pești pentru a începe materializarea obiectivelor pe care le-au planificat pentru anul următor. La capitolul dragoste, carieră, bani și sănătate vor sta excelent. Să se aștepte la o intensificare a a vieții personale și profesionale.
Nu duc lipsă de iubire, dimpotrivă cei pe care îi iubesc le vor întoarce iubirea întreit și relația lor va trece într-o altă etapă. Chiar şi o cerere în căsătorie ar putea avea loc luna aceasta. Oricum nunţile pentru nativii Peşti sunt la ordinea zilei. Pentru cei căsătoriţi, familia și de viață familist este pe primul plan. Vor petrece mult timp aproape de aceştia şi de prieteni, dealtfel socializarea este pentru ei gura de aer de care au nevoie. Vor călători mult şi faptul că sunt alături de cei pe care îi iubesc, le dă certitudinea că sunt, la rândul lor, iubiţi.
Pe frontul muncii, nativii Peştii vor fi apreciaţi pentru angajamentul lor profesional și pentru loialitate. Munca asiduă şi serioasă îi va ajuta să urce scara ierarhică mai repede decât şi-au imaginat vreodată.
Nici cu banii nu stau prost. Veniturile lor vor creşte proporţional cu responsabilităţile pe care şi le asumă. Pentru cei care au afaceri, investițiile în depozite şi fonduri mutuale se vor dovedi extrem de profitabile. Din fericire, nu vor cheltui mai mult decât câștigă. Dacă şi-au planificat achiziţia unor proprietăți, le recomand să verifice cu atenţie actele de proprietate şi contractul de cumpărare înainte de a finaliza tranzacţia. 
Despre sănătate, doar atât le recomand relaxare, odihnă şi o alimentaţie echilibrată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu