Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

5 iulie 2013

Previziunile lunii iulie

Berbec
             În general, luna iulie va fi prielnică Berbecilor şi în plan personal şi în plan profesional. Vor reînnoda vechi prietenii şi vor încerca mari satisfacţii în ai ajuta pe alţii. Dar ce este mai important, vor avea timp pentru familie!
            Iubirea le dă târcoale, relaţiile se vor urni fără greutate astfel că Berbecii îşi vor ajudeca adevărate poveşti de dragoste, spre necazul unora. Îşi vor petrece timpul liber cu prietenii şi cu familia, moment numai bun ca să plece urechea şi la ceea ce doresc copii şi de-ai înţelege mai bine. De asemenea, este un moment foarte bun pentru a-şi planifica concediul dacă nu chiar să plece în vacanţă!
            În planul carierei, oportunităţile bat la uşă, ideile lor vor avea succes şi astfel vor putea să-şi pună în practică ideile. Iar pentru a reuşi contribuţia colegilor va fi totală, aceştia sprijinindu-i fără reţinere.
            Cu finanţele s-ar putea să fie ceva probleme în lunile următoare, de aceea le-aş sugera să-şi administreze ceva mai atent bugetul dacă nu vor să se pomenească într-un adevărat blocaj.
            În ce priveşte sănătatea veştile nu sunt prea bune. Aş propune un control medical amănunţit dacă este posibil, să încerce să evite stresul, să apeleze la sfaturile unui nutriţionist şi să se aboneze la o sală de fitness.

Taur 

            Pentru nativii Taur iulie va fi o lună a planificării şi pregătirii pentru lunile care vor urma. Lucrurile s-ar putea desfăşura ceva mai lent ca în lunile trecute, pe toate fronturile, dar nu se vor opri ci vor evolua în continuare. Iulie este o lună în care aceşti nativi ar trebui să se concentreze pe îmbunătățirea facultăților mentale și spirituale.
La capitolul iubire, luna aceasta unii Tauri vor resimiţi reculul neatenţiei din lunile care au trecut, ale posesivităţii şi ale geloziei. Nu au ce să facă ci trebuie să lase lucrurile să curgă, nu cred, totuşi, că trebuie să-şi facă griji ci doar să fie mai atenţi, contrările nu vor dura mult. Pentru Taurii căsătoriţi este important să-şi petreacă mai mult timp cu familia. Liniştea căminului le va fi asigurată numai dacă vor înţelege care sunt motivele ce cauzează probleme.
Pe frontul carierei va fi mare agitaţie. Sunt capabili să concentreze şi să acţioneze în consecinţă şi vor avea rezultate neaşteptate, vor fi remarcaţi şi recompensaţi pe măsură. Spre sfârşitul lunii ar putea să primească oferte de muncă tentante.
La capitolul bani stau bine, chiar foarte bine aş spune şi luna iulie este o lună în care vor face bani care să le asigure siguranţa financiară în următoarele luni. Pot să cheltuie pe distracţii şi pot pleca în concediul pe care l-au plănuit şi astfel să petreacă ceva timp şi cu cel iubit/ă.
Şi cu sănătatea stau bine ceea ce nu înseamnă că musai trebuie să sară calul şi să înfulece tot ce apucă, la cât de gurmanzi sunt. Dacă ştiu să se pondereze vor evita declanşarea unor boli cum sunt diabetul, creşterea colesterolului şi chiar atacul de cord.

Gemeni
 Pentru Gemeni această lună va fi excelentă, în general, cu condiția să învețe să se relaxeze şi să se…răcorească. Iubirea va exploda put şi simplu, chiar dacă în plan profesional lucrurile nu stau atât de strălucit.
Romantismul va fi la cote maxime iar iubirile lor, pasionale! Vor fi iubiţii perfecţi pe care partenerul lor l-a dorit întotdeauna. Ce este mai important este că înţelege nevoile partenerului său inainte de a trage concluziile. Cu toate acestea, luna iulie nu este o lună propice pentru concedii şi vacanţe. Cel mult, pot recurge la o vanacanţă blitz, nimic mai mult, dar vor fi alături de cei dragi şi asta va conta foarte mult pentru că în ultima vreme, nu au prea fost aproape de familie şi acest lucru s-a resimţit la nivelul relaţiilor cu părinţii şi cu copiii, în cazul că sunt căsătoriţi!
În profesie şi implict carieră se vor remarca progrese, dar, în acelaşi timp s-ar putea confrunta cu unele probleme cu şefii care le pot pune pierdici serioase în ce priveşte promovarea.  Atitudinea pozitivă și voința îi vor ajuta să depășească toate obstacolele.
Financiar le-aş spune pas. Nu este momentul pentru cheltuieli sau mai ştiu eu ce investiţii. Să aştepte şi răbdarea va da roade!
Ca sănătate este posibil să resimtă stresul mai mult decât ar trebui. Le-aş sugera ore fixe de culcare, plimbări în aer liber şi o alimentaţie adecvată.

Rac 

             Nici nativilor Rac nu le merge rău luna aceasta, mai ales că au Soarele în semnul lor şi către sfârşitul lunii va veni şi Jupiter acolo. Toate eforturile pe care le vor depune acum vor rodi în lunile următoare.
Iubirea va fi la ea acasă, iar partenerii Rac vor petrece foarte mult timp cu familia sau cu persoana iubită. Relațiile se vor îmbunătăți mai ales în cea de-a doua parte a lunii deoarece înţeleg că răbdarea şi dragostea adevărată sunt cheia fericirii.
Pentru cei căsătoriţi familia și prietenii vor trece în prinm plan şi le vor ocupa timpul. Esteşi aceasta o modalitate de a învața să se bucure și să păstreze stresul la distanţă. În funcţie de tema natală a fiecăruia, călătoriile și concediul vor transforma luna iulie într-un extrem de interesantă. 
În ce priveşte munca, atenţie un pic la relaţiile cu colegii şi cu şefii, per ansamblu însă lucrurile nu vor degenera. Posibile probleme cu asociaţii cei care au afaceri.
Deciziile financiare atente le aduc profituri neaşteptate, atât de pe urma economisirii cât şi de pe urma investiţiilor din ultima clipă. Pe de altă parte vor intra bani şi din alte surse decât cele obişnuite.
Trebuie să aibă ceva mai multă grijă la sănătate, ceea ce nu înseamnă că musai trebuie să-şi facă probleme. Foarte bună perioadă pentru tratamente corporale şi faciale.

Leu
            Şi pentru Leu, luna iulie arată bine! Visele si dorintele lor vor fi îndeplinite. Toate eforturile lor vor fi răsplătite. Casa și familia ar putea avea nevoie de ceva mai multă atenție suplimentară. Astrele lucrează în favoarea lor.
Iulie debutează cu dificultăţi în ceea ce priveşte iubirea deoarece Leii sunt preocupaţi mai mult de realizarea de sine decât de iubire. Trebuie să dea un sens mai profund relațiilor. Schimbările se vor vedea imediat, partenerii îi vor înconjura cu multă afecţiune şi se vor bucura de viață împreună. Şi social vor fi ocupaţi toată luna.
Chiar dacă profesional se va remarca o oarecare tensiune, prin modul cum le va aborda vor ieşi în evidenţă iar lucrurile se vor linişti. Deciziile independente îi va ajuta să atingă succesul şi lucrurile vor progresa bine. De asemenea, călătoriile în interes de afaceri şi delegaţiile vor fi la ordinea zilei.
Toate speculațiile și investițiile vor deveni profiturile. Au tendinţa de a cheltui mai mult pe produse de lux în această lună.
Leii se vor bucură din plin de sănătate și vor da dovadă de o vitalitate excelentă nu trebuie decât să-şi schimbe atitudinea mentală și fizică și să se bucure de viață aşa cum trebuie. Să fie atenţi însă la alimentaţie deoarece asocierea alimentelor îi poate ajuta şi mai mult.

Fecioară

            Fecioarele vor trebui să fie cât se poate de calme şi de răbdatoare, în iulie şi să fie atente la tot ce se petrece în jurul lor.  Viața personală poate fi un pic stresantă dar cea profesională nu ridică probleme. Dar hai să le luăm pe rând.
Cu iubirea nu prea stau pe roze, este posibil să-şi iasă din pepeni repetat la argumentele sau observaţiile minore pe care le face soţia/soţul sau iubita/iubitul. În plus, ciclul retrogradării  lui Mercur poate poate crea blocaje în exprimarea iubirii sau afecţiunii pentru partener, nu întâmplător vorbim despre comunicare. Luna iulie este însă bună pentru a călătorii şi ce este mai plăcut pentru o Fecioară decât să îmbine plăcutul cu utilul şi astfel să-şi recucerească poziţia în faţa partenerului său.
Copii, mai ales adolescenţii, care au examene de dat luna aceasta vor crea o anumită tensiune în familie iar fecioarele o vor percepe ca pe o ameninţare. Eu le sugerez să-şi păstreze calmul. Pe de altă parte, vor fi implicate în multe activități de grup ceea ce le poate ajuta să-şi îndeplinească dorinţele cele mai scunse sau anumite scopuri numai de ei ştiute.
În schimb, profesional par să strălucească pentru că vor fi căutaţi, solicitaţi şi li se vor propune unele fuziuni şi achiziţii majore, ceea ce nu le va afecta statutul profesional ci dimpotrivă le va ridica mingea la fileu.  
Deciziile financiare, pe care le vor lua, vor lucra în favoarea lor. Intuiţia și puterea subconstientului îi va ajuta să facă investițiile de care au nevoie.
Nu ar strica să facă un consult medical de rutină, oricumei nu-şi neglijează sănătatea şi sunt foarte precauţi când vine vorba despre asta. Stresul poate fi ţinut sub control prin relaxare,  meditație, introspecţii spirituale şi gândire pozitivă.
Planul de o vacanță cu cei dragi și să aibă un timp minunat.

Balanţa
Şi pentru nativii Balanţă lucrurile merg bine, doar că vor trebui să-şi facă timp pentru a planifica schimbările pe care au de gând să le facă şi să aştepte rezultatele.
Îmbunătățirea și stabilizarea relațiilor nu vor fi o prioritate pentru ei deşi prietenii și noile relații îi pot stimula afectiv.
            Pe de altă parte, luna iulie nu este benefică pentru călătorii de afaceri. Se pot îmbunătăţii relaţiile cu familia chiar dacă viaţa lor intimă este dată peste cap. Să fie pregătiţi să medieze conflictele şi neînţelegerile cu familia şi din familie. De asemenea, o atenţie sporită trebuie acordată copiilor!
Despre carieră putem spune că muncă este solicitantă iar ei muncesc până la epuizarea şi de aici stresul! Din a doua parte a lunii pot ajunge la dezacorduri nedorite cu colegii.
Cu toate acestea îşi vor onora obligațiile financiare fără nici o problemă.
Veşti mai puţin bune dinspre sănătate pe de o parte datorită aspectelor tensionate din tema astrală a multora, iar pe de altă parte, datorită ciclului retrogradării mercuriene care se va încheia abia pe 31 iulie. Le sugerez să-şi ia măsurile de precauţie care se cuvin.

Scorpion 

            Pentru aceşti nativi luna iulie se va dovedi o luna plina de schimbari. Fie ca este vorba despre dragoste, familie, carieră sau despre sănătate şi educație, sigur nativii Scorpion vor găsi breşa ca să ia o gură de aer curat. Se pare că acest lucru îi pregătește să înfrunte viața asigurându-le condiţia de câștigător.
Poate cea mai tulburată va fi viaţa afectivă unde influxurile planetare par să-şi facă de cap. Cu toate acestea vor avea parte de oportunități neașteptate, iubirea va apărea de unde se vor aştepta mai puţin şi care îi poate face fericiţi pe unii, deranjaţi pe alţii. Pentru Scorpionii căsătoriţi, un concediu prelungit, cu destinație exotică alături de cei dragi le va oferi o șansă mai bună de înțeleagere reciprocă.
Scorpionilor aflaţi pe pragul dintre copilărie şi adolescenţă le spun deschis că se vor confrunta cu o perioadă grea, de acomodare şi care vizează schimbarea – o altă şcoală, un alt nivel de educaţie, alţi colegi.
            Posibil să se producă schimbări importante în managementul afacerilor și ierarhia companiei în care lucrează. Este un moment de cotitură profesională benefic pentru acei Scorpioni care îşi doresc funcţii şi poziţii sociale şi care, bineînţeles, le vor schimba viaţa. Din păcate, părinții sau partenerii de viaţă nu pot sprijinii deciziile personale și profesionale pe care vor să le ia.
Cât priveşte siguranţa financiară, le spun de pe acum să renunţe, o perioadă, la ideea de a câştiga mai mult de pe urma profesiei şi le propun să sacrifice această linişte în favoarea investiţiilor pe termen scurt. Banii vor veni sau nu vor veni, totul în funcție de calea pe care o alegeți.
Vor trebui să fie atenţi la sănătate, să înveţe să-şi relaxeze mintea şi să evite stresul indiferent de ce natură ar fi el. Gândirea pozitivă poate face minuni cu psihicul lor.

 Săgetător
            Pentru nativii Săgetător putem vorbi despre o lună plină de emoție și fericire. Face ca cele mai multe dintre vibraţiile pozitive care îi înconjoară să răspândească un sentiment de bucurie în jurul lor.
Iubirea va fi centrul de gravitaţia a acestei luni. Relaţia va trece într-o altă etapă. Partenerii lor îi vor intelege mai bine și vor fi mai iubitori. Pe de altă parte, nic  aventurile de o noapte nu îi ocolesc. Să nu uităm că Mercur este retrograd şi poate crea un haos în viața amoroasă a multora. Întâlnirile cu cu prietenii și rudele se vo dovedi plăcute. În general, ei trebuie să facă lucrurile care le plac şi le dă o starea interioară de fericire pe care să o împărtăşească cu familia lor. Totuşi nu le sunt indicate călătoriile lungi şi le-aş sugera ateţie la volan.
Profesional, cariera şi afacerile acestor nativi sunt pe un trend ascendent, iată măcar un motiv pentru care să lucreze din greu pentru rezultate şi mai bune.
Financiar însă, luna iulie se va dovedi extrem de stresantă. Să nu cheltuiască mai mult decât le permit buzunarele.
La capitolul sănătate nu cred că vor fi probloeme. Menţinerea unei diete sănătoase şi exerciţiile fizice regulate pot fi benefice pe termen lung.

Capricorn 

            Iulie se va dovedi o lună teribil de controversată pentru nativii Capricorn. Înainte de a face un pas este bine să se gândească, să plănuiască şi să verifice totul de zece ori, dacă trebuie ca să nu rişte nimic. Relațiile de familie se vor îmbunătăți doar dacă vor depune un efort suplimentar.
Afectiv, luna iulie le este prielnică celor care sunt singuri pentru că au şansa să-şi întâlnească viitorul partener/ă la o reuniune sau într-un loc îăn care se socializează. În cuplurile căsătorite se pot ivi divergenţe şi argumente minore care pot degenera în adevărate lupte. Alţii îşi pot programa călătoriile și vacanțele iar alţii vor fi ocupaţi să participe la nunţi în familie sau varii excursii de plăcere.
Tot acum pot avea loc noi asocieri de afaceri sau pot primi noi oferte de muncă. Să nu uite că Mercur este retrograd, să analizeze părţile bune şi părţile rele ale ofertelor şi abia apoi să facă pasul oricât de uşor ar părea că decurg discuţiile sau negocierile. Cei care au deja parteneriate de afaceri se pot confrunta cu unele probleme. Totuşi pentru aceşti nativi se întrevăd schimbări în ce priveşte cariera și locul de muncă. Iar cei care au funcții vor fi ocupaţi toată luna.
Financiar lucrurile merg un pic cam lent, dar toate acestea ţin de tema natală a fiecăruia. Ca sfat, le sugerez ca cheltuielile să fie minime, dacă se poate
Cu sănătatea par să stea excelent. Trebuie doar să echilibreze munca şi relaxarea, au nevoie chiar şi în munca de rutină de atenţie tocmai ca să depăşească stresul şi bolile generate de acesta. În schimb, atât femeile cât şi bărbaţii Capricorn, stau foarte bine la capitolul…sexualitate!!

 Vărsător
           Pentru nativii Vărsător luna iulie va fi o lună neutră. Acesta va debuta ceva mai lent dar spre sfârșit lucrurile se vor îmbunătăți. Norocul pare să-i favorizeze în mai toate planurile. În funcție de tema natală a fiecăruia, sfârșitul lunii se va dovedi a fi mai fructuos şi în ceea ce privește îmbunătățirea relaţiilor cu familia.
Cei care sunt singuri este posibil să întâlnească, pe neaşteptate, iubirea vieţii lor. Unii se pot căsători civil sau poat avea nunta. Cei căsătoriţi să fie pregătiţi să facă faţă problemelor care se vor ivi în relaţie. Călătoriile și întâlnirile cu cei dragi se pot dovedi benefice pentru ei.
În ce priveşte cariera sau locul de muncă este necesar un efort suplimentar și multă răbdare dacă doresc să se menţină în top şi luna aceasta. Cum au obiceiul s-ar putea îndrăgosti de un/o colegă de muncă şi de aici toată nebunia. Totuşi dacă vor ştii să-şi domolească pulsiunile şi impulsurile cariera sau afacerile vor progresa.
Ce este bine este că financiar lucrurile se vor redresa, undeva spre sfârşitul lunii, datorită stabilităţii veniturilor care luna aceasta nu vor mai fi fluctuante.
Cât priveşte sănătatea, vor avea parte de suişuri şi coborâşuri. Vor face schimbări majore în stilul lor de viață și obiceiurile alimentare, decizii care vor putea fi un pic mai dificile la început. Insomniile sau lipsa de somn ar putea fi cauza majoităţii bolilor, de aceea pentru ca nativii Vărsător să fie apţi fizic, relaxarea şi cel puţin 8 ore de somn, vor fi prioritatea numărul 1.

Peşti 

           Pentru nativii Peşti în schimb, luna iulie se va dovedi interesantă, deoarece par să-şi găsească fericirea în dragoste şi mulţumirea în ceea ce îi priveşte cariera şi viaţa de familie dar să le luăm pe rând.
Dragostea, romantismul şi pasiunea vor merge mână în mână, deci nu trebuie decât să profite de relaţiile pe care le au, mai ales că şi comunicarea se va îmbunătăţii simţitor luna aceasta aşa că şi relaţiile cu cei din familie se vor îmbunătăţii mai ales dacă vor petrece ceva mai mult timp alături de ei. Foarte bine vor fi susţinute şi întâlnirile cu prietenii. Iar dacă şi-au planificat concediul în străinătate, ar fi mai bine dacă l-ar amâna până la sfârșitul lunii.
Perspectivele în ce priveşte cariera se vor îmbunătății şi ele luna aceasta. Eforturile lor vor fi apreciate deschis la locul de muncă. De asemenea, este posibil să-şi găsească un alt loc de muncă, mult mai bun, dar nu i-aş sfătui să facă schimbarea acum ci doar să discute despre ea. Mai ales că ciclul retrogradării mercuriene se încheie pe 31 iulie abia!
Financiar însă, luna iulie ar putea fi o lună grea. De aceea sugeram să nu se facă încă schimbarea locului de muncă, nu de alta dar vor pune o presiune suplimentară pe poziția monetară şi aşa fragilă.
Sănătatea va fi, în general, bună. Pot îmbunătăți starea de bine prin luarea de măsuri preventive suplimentare – alimentaţie adecvată, mişcare, relaxare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu