Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

31 octombrie 2013

Previziunile lunii noiembrie

Berbec
Pentru nativii Berbec o lună plină de...experiențe. Se vor confrunta cu situaţii noi atât în plan personal cât şi în cel profesional, ocazie cu care vor da dovadă că sunt persoane calde, nune, tolerante.
Cei care sunt în căutarea unei iubirii adevărate, au șansele de a găsi persoana potrivită în această lună. Dacă au de gând să meargă într-o vacanţă cu familia în această lună, să fie pregătiţi să facă față și să experimenteze situaţii noi. Familia , părinții şi copiii vă vor susţine.
Va fi o lună excelentă din perspectiva carierei şi a afacerilor. Să ceară ajutor de la colegii si partenerii de afaceri atunci când se blochează într-un proiect. Dacă pleacă într-o  călătorie de afaceri să se pregătească de negocieri la sânge. Atenție la sfatul celor din familie atunci când trebuie să ia o decizie. Sprijinul celor dragi va fi singura modalitate de a merge mai departe indiferent ce se va întâmpla, să nu uite asta!
O lună cu stabilitate financiară. Economiile îi vor ajuta să investească într-un teren sau într-o proprietate imobiliară la care visează de foarte multă vreme.
Sănătatea este excelentă. Masajul și terapia alternativă le vor oferi ajutorul de care au nevoie și relaxare .

Taur 
Şi pentru nativii Taur luna noiembrie se arată ofertantă în mai toate planurile. Astfel, la capitolul dragoste, luna noiembrie va fi incitantă şi plină de plăcere. Vor petrece mai mult timp cu iubitul/a mai ales că se vor răsfăţa cu surprize care anunţă un angajament total. Cei care nu au pe nimeni, nu trebuie decât să fie atenţi la tot ce mişcă în jurul lor.
Exită oportunitatea să se deconecteze de la obişnuinţa cotidiană şi să plece într-un scurt concediu către sfârşitul lunii. Oricum, timpul alături de familiei va fi mult mai generos pentru ei. Prietenii de distracţie și familia le vor oferi bună dispoziţie şi, bineînţeles, distracţie .
Profesional, pare să fie o lună excelentă dacă ne gândim la oportunităţile cu care se vor întâlni. Mai mult ca sigur vor avea parte de promovare şi implicit, de o creştere salarială sau de schimbarea locului de muncă cu unul mai bun şi mai bine plătit. Şi apropos de asta, noiembrie este un prilej excelent pentru a începe proiecte noi și pentru găsirea unui loc de muncă mai bun.
Financiar nu ar trebui să îşi facă probleme. Dacă vor să facă mici investiţii nu trebuie decât să studieze terenul şi să-şi ia măsurile de siguranţă care se impun.
Nici cu sănătatea nu vor fi probleme. Trebuie să dea o atenţie în plus articulaţiilor , oaselor și stomacului.

Gemeni
Pentru nativii Gemeni, luna noiembrie se prefigurează liniştită, fără probleme. Să se aştepte la concurenţă profesională.
Iubirea le dă târcoale ceea ce îi va face să petreacă mai mult timp cu partenera/ul. Familia și prietenii se vor dovedi sursa de putere şi de acţiune . Dragostea și grija pentru cei dragi le va da satisfacții într-un final .
La locul de muncă se vor confrunta cu o mulţime de rivalităţi. Trebuie să dovedească profesionalism darmai ales că este cel mai bun dacă vrea să câştige această luptă a provocărilor. Dacă au afaceri, călătoriile în acest scop vor fi in vârful topului din lista de priorităţi.
Financiar, darurile sunt baza. Cadouri neaşteptate de la familie și prieteni, sub forma articolelor sau chiar să primească sume consistente aşa că nu le rămâne decât să le investească în scheme de investiții bune.
Din punct de vedere a sănătăţii, au nevoie să ia măsuri de precauție în ce prieşte sănătatea. Durerile de oase şi de muşchi i-ar putea deranja pe parcursul acestei luni.

Rac 
Noiembrie va fi o mixtură între tensiune și fericire pentru nativii Rac. Cariera poate fi marcată de o mulțime de tensiuni, finanțele s-ar putea să fie pe terminate iar partenerii de cuplu se vor dovedi extrem de dificili.
Deci, la capitolul dragoste, ar trebui să fie mai atenţi. Se pare că, mai de grabă, sunt concentraţi asupra profesiei decât asupra relaţiei şi de aici problemele cu care se confruntă. I-aş sfătui să nu se lase doborâţi de acestea şi nici să lase să le strice liniştea de familie. Să aibă răbdare şi să-i asculte pe ceilalţi ce au de spus până la capăt, înainte de atrage vreo concluzie. Ar fi bine dacă ar putea pleca, câteva zile cu partenera/ul, într-un loc unde să fie doar ei doi şi astfel să-şi regăsească liniştea. Atenţie la prieteni, ar putea avea suprize neplăcute şi din partea lor.
            Cariera este în pericol? Dimpotrivă aş spune, dar sunt numeroase tensiuni la locul de muncă ce le umbreşte liniştea. Ar putea fi implicaţi în unele acţiuni împotriva voinţei lor şi de aici nenumăratele neplăceri. Daxă se poate, să evite călătoriile în interes de serviciu sau de afaceri.
            Cât priveşte finanţele li se cere cumpătate, nu de alta, dar vor fi tentaţi să-şi investească banii în tranzacții și speculații financiare neortodoxe.
Noroc că la capitolul sănătate stau bine. Este o lună numai bună să reflecteze asupra obiceiurilor alimentare şi să încerce să le controleze. Mersul pe jos , alergarea sau înotul sunt sporturi extrem de benefice pe termen lung .

Leu
Pentru nativii Leu, noiembrie va fi o lună plină de satisfacţii pe toate planurile aş spune.
Dragostea si romantismul vor fi pe primul plan în această lună. Vor fi răsfățaţi peste măsură de partenerii lor. Cei care sunt singuri vor întâlni pe cineva alături de care să se aşeze, ca să spun aşa. Relaţiile cu familia și viața domestică vor fi armonioase. Se vor dedica părinților și copiilor și vor încerca să le îndeplinească toate poftele. O scurta vacanţă undeva în apropierea localităţii de reşedinţă, le va da doza de energie şi de vigoare de care au nevoie.
Mai puţine accente însă pe viaţa profesională. Asta nu înseamnă că vor avea probleme, dimpotrivă, cred ca vor fi momente în care vor putea, în sfârşit, să-şi tragă sufletul . Dar chiar și aşa tot vor face progrese de tipul politicii paşilor mărunţi.
În schimb, din punct de vedere financiar viaţa li se va lumina. Vor obţine nişte sume din vânzări de bunuri iar după 10 noiembrie, odată cu revenirea în mers normal a lui Mercur, piaţa financiară se va degaja.
Stau bine şi la capitolul sănătate, dar trebuie să ia anumite măsuri de precauție suplimentare. Să nu lase stresul si tensiunea să îi domine. Meditația și exerciţiile yoga îi uşurează.

Fecioară 
Şi pentru nativii Fecioară luna noiembrie va fi o lună plină, mai ales că iubirea revine în forţă, banii sporesc şi ei în buzunare iar sănătatea va fi la cote maxime.
Nu așteptă prea mult de la viaţă. Relaţiile se vor îmbunătăți undeva spre sfârșitul lunii odată cu intrare în mers normal al stăpânului lor planetar, Mercur. Principalul este să nu lase  problemele să le transforme relaţia într-un conflictuală. Familia și prietenii îi vor sprijini în tot ceea ce fac stimulându-le astfel voința de a reuși . Ar putea trece printr-o criză în plan personal, ceea ce le va solicita atenţia din plin. Călătoriile și vacanțele alături de cei dragi este punctul lor forte. I-aş sfătui să-şi ia partenera/ul şi să zboare spre o destinație romantică cu şi astfel să-şi condimenteze dragostea.
Multe oportunități pe frontul de afaceri și al carierei. Să o ia uşor si să evite, în special, stresul care îşi poate lăsa amprenta asupra sănătății lor. Vor începe noi proiecte.
Financiar stau bine şi asta o dovedeşte timpul petrecut alături de familie. Ar putea, de asemenea, să investească în proprietăţi imobiliare sau în…aur.
Nu vor avea probleme de sănătate dar să nu uite, că orice excese poate duce la probleme digestive și de…greutate .

Balanţă
Nici nativii Balanţă nu au de ce să se plângă! Cariera le va merge destul de, iubirea le va fi implinită şi vor avea parte de sănătate.
Dragostea si romantismil sunt la cote ridicare, iar partenerii nu vor ştii cum să îi mai răsfeţe. Se vor bucura de compania celuilalt la maxim. Noiembrie este o lună excelentă pentru a fi alături de familie, de copii și de prieteni, aşa că nu trebuie decât să se bucure de aceste momente înainte să înceapă agitaţia. De asemenea, este o perioadă numai bună de a pleca câteva zile într-o vacanță cu familia .
Cariera este şi ea în atenţia lor, mai ales că sunt şi dintr-aceia care vor încerca să le creeze probleme, doar că ei vor ştii cum să le rezolve şi să-şi atingă obiectivele şi ţelurile pe care şi le-au propus.
Nici cu banii nu o vor duce rău. Veniturile lor vor creşte direct proporţional cu problemele profesionale pe care le rezolvă sau de pe urma promovărilor de care vor avea parte. Au şansă să facă chiar o serie de reglaje financiare pe care nu au apucat să le facă peste an.
La capitolul sănătate, dacă vor păstra echilibru totul va fi OK. Nici lor nu le-ar strica nişte exerciţii fizice regulate de tip yoga și chiar meditație.

Scorpion 
Pentru nativii Scorpion, luna noiembrie pare să fie o lună de confuzie și haos. Mintea lor organizată ar putea fi înţeţoşată acum și în imposibilitatea de a lua decizii corecte. Şi ca situaţia să fie cât mai complexă o viroză urâtă le-ar putea strica sfârşitul de lună.
Să nu ia decizii pripite în ce priveşte dragostea și relațiile. S-ar putea, de asemenea, să se îndrăgostească de cine nu trebuie. Eufemistic vorbind, putem spune că brambureala astrală le va crea o mulțime de probleme acasă .
Pentru a se menţine în top, vorbesc profesional sau ca oameni de afaceri, vor trebui să depună foarte mult efort deoarece vor avea tendința să greşească exact atunci când sunt mai siguri pe ei şi să ia vreo hotărâre care să atârne greu la dosar şi care să le afecteze statutul profesional .
Şi la capitolul finanţe vor fi probleme, pentru că o serie de cheltuieli sau planificarea greşită a unor sume de bani le pot afecta investiţiile pentru cel puţin o jumătate de an. Şi încă ceva, luna noiembrie nu este o lună bună pentru călătorii în interes de afaceri sau pentru achiziţii de bunuri mobiliare.
Şi cu sănătatea sunt la pământ. Febră, viroze şi gripe, nimic nu îi va ocoli, dar cum au noroc cu carul, familia va fi cea care îi va scoate din impas, îi va îngriji şi le va obloji rănile sufleteşti.

Săgetător
Pentru Săgetători, noiembrie va fi o lună agitată şi frenetică cu destul de multe suişuri şi coborâşuri profesionale şi financiare, ca să amintesc de neîmplinirile de suflet şi de stres.
Afectiv pare să nu se lege nimic sau relaţia se află în impas. Părinţii Săgetător ar trebui să simtă că cei mici ar putea avea nevoie de mai multă atenție din partea lor. Cei care sunt într-o relaţie să facă ceva şi să meargă mai departe, să nu se grăbească să pună punct pentru că ar putea regreta. Nu uitaţi că până pe 11 noiembrie, Mercur este retrograd şi nimeni nu judecă problemele de dragoste prea limpede! Mai bine plecaţi într-o vacanţă!
Din păcate, la locul de muncă sunt multe convulsii sau afacerea se află într-un punct de cotitură, foarte multe presiuni şi foarte multă tensiune. Oricum toată luna vor fi în priză directă.
Şi din punct de vedere financiar se cere ceva mai multă prudenţă chiar dacă aşteaptă un bonus sau dacă, spre sfârşitul lunii, se vor pomeni cu ceva bănişori, picaţi aşa din cer, în buzunarele lor.
Bine că stau cum trebuie la capitolul sănătate, totuşi le-aş sugera ceva mai multă ponderare nu de alta dar stresul îi poate afecta când le este lumea mai dragă.

Capricorn 
Iată că şi pentru nativii Capricorn, noiembrie este o lună foarte activă, pentru că vor fi ocupaţi mai tot timpul, atât profesinal cât şi afectiv, dragostea de viaţă le va deschide foarte multe uşi, ca să nu mai amintesc de satisfacţii.
Pentru ei, dragostea si romantismul se vor manifesta prin distracție și plăceri. Partenerii îi sprijină și le respectă ideile. Cei care nu au obligaţii se aruncă în tot felul de aventuri erotice. Pasiunea, în special, cea sexuală va pecetlui multe relații. Celor căsătoriţi deja, familia le va cere ajutorul pe mai multe fronturi. Copiii sunt nerăbdători să petreacă mai mult timp şi cu părinţii lor şi chiar au nevoie de sprijin. Se pot aștepta la o mică vacanță. Tot ce pot să le spun este că vor fi, mai mereu, în mișcare .
Munca și afacerile se dovedesc destul de imprevizibile. Proiecte importante, misiuni economice sau de afaceri le vor aduce multe nopți nedormite, dar eforturile și munca, la rândul lor, le vor aduce rezultate fructuoase. Multe călătorii de afaceri.
Există stabilitate financiară şi datorită faptului că salariul fie a crescut, fie veniturile au sporit datorită bonusurilor şi comisionelor. Dacă vor să nu aibă cheltuieli pre mari atunci trebuie să păstreze sub control bugetul şi să nu cedeze ispitelor, deşi mă îndoiesc, mai ales că femeile să facă asta!  
Sănătatea, în ansamblu, va fi bună. Vor căuta noi modalităţi pentru a obţine pacea interioară pentru a-şi proteja aura. Să practice o serie de exerciţii de yoga.

Vărsător
Mingea va fi in terenul nativilor Vărsător, de această dată, deoarece multe lucruri bune li se vor întâmpla în noiembrie, de la o cotitură neaşteptată în carieră, la o îmbunătăţire a situaţiei financiare, ca să nu mai spun de iubire.
Viaţa personală va cunoaşte pasiunea şi intensitatea care credeau că au uitat-o. Pofta de viaţă şi plăcerea vor merge mână în mână. Cu toate acestea, căsătoria sau relaţia unora dintre Vărsători vor fi supuse la serioase teste. Răbdarea este cheia pentru rezolvarea tuturor problemelor atât cu cei din familie cât și cu rudele. Vor fi puşi, de multe ori, în situaţia de împăciuitori şi, de aici, situaţiile neplăcute. Ar putea să-şi planifice o călătorie spirituală sau o excursie la locurile sfinte şi chiar să o facă.
Progresul în carieră va fi vizibil, mai ales că ei aşteaptă acest momrnt de foarte multă vreme. Atingerea obiectivelor și a ţelurilor propuse se va face cu uşurinţă. Munca lor va fi extrem de apreciată.
Şi financiar, aş spune, că luna noiembrie este o lună profitabilă pentru Vărsători. Se vor bucura de venituri suplimentare care îi vor ajuta să iasă din impas. Mai mult ca niciodată, se vor gândi să investească în proprietăţi imobiliare.
Sănătatea va fi ceva mai delicată la începutul lunii dar dacă se vor relaxa şi se vor odihni, lucrurile se vor păstra în limitele normalului.

Pești 
Pentru aceşti nativi, noiembri va fi o lună amestecată, cu bune, cu rele, cu amintiri şi rememorări afective. Nu trebuie decât să comunice dacă doresc să aibă succes şi să se aştepte la o mulţime de chetuieli.
Afectiv, trebuie să ia inițiativa în relațiile lor, să nu se aştepte ca prietenul/a sau soţul/ţia vor da fuga să îi liniştească, în nici un caz. Familia și prietenii vor sta în espectativă aşteptând să vadă cum decurg lucrurile. De asemenea, să nu intre în dispute cu rudele mai apropiate, pentru că vor avea parte numai de neplăceri şi nici nu le va servi la nimic. Totuşi îi îndemn să-şi facă timp pentru cei dragi și pentru familie .
În ce priveşte afacerile şi profesia lucrurile merg ca pe roate ceea ce este semnificativ pentru evoluţia viitoare a lucrurilor. Ideile lor vor fi puse în aplicare imediat și apreciate. Chiar dacă la începutul lunii, Mercur retrograd le va crea probleme de comunicare şi neînţelegeri, după 10 noiembrie lucrurile vor reveni la normal. S-ar putea bucura de o călătorie de afaceri, lungă, care să le întregească imaginea asupra a ceea ce fac.
Din punct de vedere financiar le-aş sugera să fie atenţi la cheltuielile excesive care le vor da o gaură serioasă în buget. Pot evita aceste neajunsuri printr-o administrare atentă a bugetului propriu şi al familiei. Undeva, în adoua parte a lunii, se vor bucura de o serie de mici venituri, neaşteptate, care să le rotunjească bugetul. 
Trebuie să fie atenţi la capitolul sanatate. Să evite chefurile, alcoolul și alimentele nesănătoase în a doua parte a lunii. Nu le-ar strica o cură de detoxifiere a organismului care sigur le va face bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu