Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

21 decembrie 2015

Balanţă 2016

2016 va fi pentru Balanţe, dinamic și cu siguranță de neuitat deoarece numeroase evidente, neaşteotate, le poate schimba viaţa. Cel mai important lucru este să nu rateze oportunităţile care apar, deoarece este puţin probabil ca astrele să le ofere o a doua șansă prea curând.
Totodată, în funcție de tema astrală a fiecăruia, o influenţă benefică asupra nativilor Balanţă o va avea Soarele. Cu alte cuvinte, chiar dacă situaţia va fi departe de ceea ce ei consideră normal, putem spune cu certitudine, că Marte, cel puţin până la sfârşitul lui aprilie, şi Soarele vor oferi Balanţelor un sprijin puternic. În realitate, acest sprijin va acționa ca un soi de a cincea roată la caruţă pentru că, cel puţin, în prima jumătate a anului, Venus îşi va exercita influenţa dominantă, pe de o parte datorită faptului că este stăpâna semnului, iar pe de alta, în perioada amintită îşi va dubla influenţa, ca să spunem aşa. În anumite situații, efectele energiei solare va păli în faţa influenței puternice ale lui Venus, doar că influxurile de energie venusiană se vor concentra mai mult pe aspectele senzuale şi emoţionale ale vieții Balanţelor decât pe domeniul financiar sau al carierei.
            Dacă aruncăm o privire mai atentă asupra perioadei începând de la primele zile ale lunii ianuarie şi până la sfârșitul celei de-a doua decade a lunii aprilie, vom vedea că accentul va cădea pe muncă, unde nativii Balanţă se vor evidenţia prin cretivitate şiii...frumuseţe. Vor fi tentaţi fie să trateze superficial relaţiile cu ceilalţi şi de aici impresia că sunt cu nasul pe sus, ceea ce nu e deloc aşa, fie să îşi asume responsabilităţi profesionale care le depăşesc puterile. Este adevărat că au energia necesară doar că această energie se epuizează rapid doar că ideile lor despre ceea ce vor să facă vor fi, cel mai probabil exagerate. Nu sunt adepţii iluziilor fără acoperire, dar le sugerez să fie atenţi la oamenii care îi flatează. Când este vorba despre subordonați ştiu cum să procedeze şi cu toate acestea, în cazul în care colegii săi îi bombardează cu potop de laude excesive, trebuie să fie mai vigilenți.
Potrivit horoscopului pentru 2016, Balanţele ar trebui să evite confruntările deschise la începutul anului, deoarece multe dintre reacţiile sale vor fi puse pe tapet, ulterior, când vor dori să promoveze. Să trateze totul cu decenţa şi deferenţa cu care ne-a obişnuit, să zâmbească  şi să meargă mai departe dacă doresc să urce scara ierarhiei profesionale, mai ales ca în ce priveşte cariera aceasta este stabilă, cel puţin în prima jumătate a anului, fără evenimente deosebite.
            De la sfârșitul lunii aprilie până la începutul lunii iunie, influența solară va scădea ca intensitate, dar va câştiga în influenţă Venus. Pentru nativele Balanţă vor avea loc o gamă largă de evenimente care de care mai incitante. Balanţele ar trebui sa fie mai atente ca niciodată. Admiratorii şi admiratoarele vor roii în jurul lor, în schimb parteneri cu care să înceapă o afacere, nu prea. Singura afacere în care se pot arunca, cum spun eu, cu capul înainte, dacă ne gândim la ritmul în care se desfăşoară viaţa noastră şi iureşul de evenimente în care trăim, este iubirea. Şi cum vorbim de iubirea carnală este vital pentru ei să ţină cont de faptul că astrele predispun, omul dispune, şi să fie prudente deoarece au toate șansele să se îmbolnăvească de o boală cu transmitere sexuală. De ele depinde dacă vor ştii să facă faţă tentaţiei sau nu.
Destul de ciudat însă, că bărbaţii Balanţă-bărbați vor fi mult mai ponderaţi și mai rezervaţi, în ciuda faptului că primăvara, de obicei, inima începe să le bată mai repede, iar sentimentele lor o iau razna. Bine, dacă încep o aventură cu şanse mari să se transforme într-o relaţie serioasă, nu trebuie să respingă avansurile, dar ştim că un om informat este un om avizat sau paza bună trece primejdia rea. Să facă ce vor, dar să rămână cu picioarele pe pământ, să nu se arunce în relaţii de scurtă durată pentru că va fi greşeala vieţii lor, cel mai bun lucrur este să se implice în relaţii pe care le poate controla şi au încredere în virtualii parteneri.
Mijlocul verii şi ultima decadă din spetembrie va fi perioada cea mai armonioasă pentru Balanţe în 2016. Venus nu îi va mai bombarda cu influxuri energetice, îşi va reduce intensitatea acţiunilor dar vor trebui să ia în considerare, ca să spunem așa, ambele fețe ale monedei. În primul rând, vor trebui să se obișnuiască cu faptul că nivelul de energie vitală va scădea ușor, nu până la un punct critic, dar destul de scăzut şi cu siguranţă vizibil. Eficiența şi performanță la locul de muncă va fi afectată. S-ar putea confrunta cu probleme care ţin de motivație, în general, dar şi de dorința de creștere spirituală. Să se mobilizeze şi să citească mai mult! Să respecte orele de culcare aşa cum o făcea în copilărie, dacă vor să-şi păstreze limpezimea minţii. În caz contrar, în iarna care va veni, nu vor fi capabili să restabilească nivelul cerut de performanță. Cu cât va amâna mai mult, cu atât se vor complica lucrurile, cu  consecințe dintre cele mai neașteptate. Perioada de iarnă va fi un moment bun pentru auto-analiză, reflecție, meditaţie și exersarea constantă a armoniei interioare.
            De la începutul lunii octombrie până la sfârşitul lunii decembrie va fi o perioadă caracterizată de un declin general al ritmului lor de lucru. În acest stadiu nu trebuie să se concentreze doar pe munca. Să evite să se bage în prea multe proiecte pentru că nu vor avea putere să se achite de responsabilităţi. Şi asta este cel mai feicit caz. Mai rău este că va da naștere la o întreagă cascadă de evenimente dintre cele mai imprevizibile. Ca urmare, dacă vor să rămâna cu arsenalul complet, ca să spun aşa,  cu partenerul dorit de o mână și cu spada de învingător în cealaltă, trebuie să coboare serios ştacheta ambiţiei.
Un avertisment serios este să nu căute să pună în aplicare vreun proiect nerealist şi harzardat. Țineți minte ce spune înțelepciunea populară: nu daţi pasărea din mână pe cel de pe gard. Dacă ţin cont de treaba aceasta, restul acţiunilor lor ar trebui să reușească. Mai ales pentru că viața personală se aşează şi ea în matca potrivită şi se desfășoară aşa cum îşi doresc. Și motivul nu este că doar stelele îi ajută, îi ajuta şi propriile asăpiraţii, ambiţia, abilitățile și dorințele.
În general, pentru Balanţă acest lucru va fi un final de an normal, chiar dacă pare neobişnuit, şi în care rolul principal îl are, exclusiv, dorintele sale.

Dragoste şi familie
Sectorul afectiv şi emoțional, Balanţele va suporta efectul combinat al influenţelor lui Venus și a Soarelui şi chiar dacă energia astrului diurn va fi de multe ori mai slabă, nu poate fi ignorată. Ca urmare, anul va debuta într-o manieră destul de stabilă și nu va fi vreun eveniment mai special pentru Balanţele, în perioada ianuarie-martie, în funcție de tema fiecăruia. Odată cu debutul primaverii însă, viața va deveni mult mai interesantă. Femeile au posibilitatea acum să iasă în mijlocul naturii şi să respire frumuseţea acesteia, să studieze şi să analizeze cu meticulozitate fiecare faţetă a acestei realități fascinante, începând cu lucrurile cele mai simple și banale şi culminând cu urcuşuri interioare care să ducă la descoperirea adevăratelor valori personale. Problema este că ele nu sunt încă pregătite să asceadă într-o etapă afectivă nouă. Deocamdată.
Prin urmare, dacă simt că ceva îi uimeşte este mai bine să se abţină să meargă mai departe pentru că ar însemna să facă echilibristică fără frânghie şi riscul să se prăbuşească este foarte mare. Nu cred că toți cei care trag cu ochiul sau afişează un  zâmbet şăgalnic sunt şi cinstiţi aşa că să nu încerce să strice orzul pe gâşte, să nu încerce să crediteze cu încredere pe cei care nu merită că pe urmă vor sufla şi în iaurt şi e păcat. Acum nu vorbim despre o strategie menită să facă lumea mai bună sau mai luminoasă. Până în primăvară, să fie atenţi pe ce cale vor merge pentru că riscă să fie pe un drum greşit care le va duce spre Întuneric şi nu văd pădurea de uscăciuni, totul este voalat, mascat de un ecran spectaculos.
Celălalt drum este o cale de evoluţie şi de dezvoltare personală care le permite saltul la un alt nivel de percepţie şi înţelegere a lumii. Abilităţile empatice se vor amplifica și cea mai simplă situație, care părea să aibă mai devreme o singură soluţie, acum va dovedi că are o multitudine de căi de rezolvare.
În vară va fi momentul să se uite înapoi, peste umăr, să evalueze ce au realizat în cursul anului. Cine ar fi crezut că până și Balanţele ar putea avea probleme de autocontrol?! Ei, bine, vor avea, de fapt, este o situație ciudată în care se complac şi care ar putea să afecteze nu doar viaţa lor ci şi a celor dragi. Şi să mă creadă Balanţele pe care le cunosc, că ele nu mint, un triunghi amoros va fii emoţia care le va așteapta la colţ. Totul, depinde de ele. Sunt capabile să prevină apariția unei astfel de situații dificile! Nu au nevoie decât de autocontrol şi, cum se spune, să nu cedeze ispitelor din jur. Gesturile simple ale celor mai buni prieteni pot fi interpretate greșit, așa că înainte de a se lăsa duse de val, să gândească puţin.
În vară vor avea câmp deschis pentru acţiunile lor fără teama de subiectivitate. Perioada va fi destul de interesantă, dar principalul lucru acum este să învețe cât mai multe lecții din experienţele pe care le are. Ce gândesc alții despre ele nu are nicio importanță şi nici o relevanţă deoarece nu pot anula ceea ce este deja consumat.  
Din prima decadă a lunii septembrie până la sfârșitul lunii decembrie, situația afectivă se va îmbunătăți semnificativ și pot lua deciziile cele mai importante din viața lor. Probabil că, după perioada de vară, vor lua în considerare serios, ideea de căsătorie sau, un divorţ la notar urmat imediat de un alt mariaj.
Există o plajă largă de opțiuni pentru dezvoltarea lor interioară și fiecare dintre acestea este atrăgătoare în felul ei. Principalul lucru este să înțeleagă că nu există modalități de tipul bun și rău ci că există decizii și consecinţe, pe care fiecare dintre noi trebuie să le trăiască şi să şi le asume cu responsabilitate. 2016 ne va învăța acest adevăr simplu, și Balantele nu vor face excepții.

Carieră şi profesie
Începutul anului se va dovedi o perioadă destul de liniştită pentru Balanţe. Până la mijlocul lunii martie treptat, vor urca o treaptă ierarhică, importantă pentru ceea ce vor şi în acest fel, îşi vor surprinde atât aliații cât și competitorii. Nu este vorba despre faptul că lumea nu ar crede în ei, deloc, dar vor fi martorii unui flux de  de evenimente normal, banal aş spune, indiferent că vorbim despre viaţa de fiecare zi sau despre iubire. Venus va fi cea care va prelua controlul asupra vieţii lor în acel moment, iar acesta, ştim foarte bine, se concentrează în principal pe aspectul emoțional, sentimental. Soarele își va asuma rolul de susținător în ce priveşte cariera şi profesia, dar le-aş sugera să nu aștepte mai mult decât le dă la acest aliat. Vorbim de o situaţie ciudată dacă ne gândim că este surprinzător ca Soarele sau Venus să nu aibă un efect pozitiv asupra vieţii lor. Cu toate acestea, 2016 va aduce anumite modificări în ce priveşte profesia și soarele ar putea fi cel care va susţine segmentul muncii.
Până la sfârșitul primăverii toate proiectele în care sunt implicate vor cunoaşte o întorsătură bruscă de evoluţie. Este esenţial să ţină cont de sentimentele lor, chiar dacă sunt convinse că nu ar trebui să lase emoţiile să controleze momentul. Cert este că între sfârșitul primăverii și la sfârșitul toamnei viitoare se pot aștepta la momente care să le marcheze drumul viitor.  
E greu de spus ce soartă le-a pregătit destinul în aceste clipe, dar avertismentul în sine este un bonus, să nu se culce pe urechea că pe ei nu îi prinde nimeni, ci să fie atenţi la tot ce se petrece în jurul lor. Deci, până la sfârșitul verii să încerce să se concentreze mai mul pe muncă şi pe carieră; vor exista câteva oportunități pe care le-au ignorat, dintr-un motiv oarecare, până atunci. Nu trebuie să împingă lucrurile in extremis şi nici să se grăbească ci să ia aventura profesională ca pe o soluţie menită să îi scoată cu faţă curată la lumină. Să nu le pese de duşmani şi nici de cei care trag sforile pe la spatele lor, iar intrigile de culise nu li se potrivesc, iar dacă nu au realizat acest lucru până acum, viața lor va urma o cale destul de riscantă. De fapt, mai sunt câteva semne zodiacale în aceeaşi situaţie; nu agrează deloc ideea de a-i şunta alții, de a juca la două capete, convinşi că nu se pot face bani cinstiţi prin mijloace necinstite. Dacă decid să urmeze o astfel de cale, urmările le vor chinui ani la rând, dacă nu cumva toată viața, provocând probleme de sănătate, de multe ori, destul de vizibile. Țineți minte, nu trebuie să vă abandonaţi principiile, indiferent de circumstanțe!
Vara lui 2016 promite să aducă anumite modificări în fluxul de lucru, iar aceste modificări vor depinde numai de ele. Este un moment bun pentru a-şi activa abilitățile deoarece vor trebui să acţioneze ca un cameleon, dar spre deosebire de un cameleon adevărat, care apelează la deghizarea pasivă, ele vor trebui să rămână active. Curând vor vedea luminiţa de la capătul tunelului. Important este să fie concentraţi mai ales că ei sunt obişnuiţi cu asemenea situaţii. Să nu le pese dacă ceilalţi intră în panică, nu trebuie să-şi risipească energia pe te miri ce discuţii inutile, cu atât mai puţin pe panică.
Vor fi capabile să-şi atingă toate obiectivele din a doua decadă a lunii noiembrie, astfel încât la sfârșitul acestei luni precum și toată luna decembrie va fi marcată de o scădere semnificativă a puterii de muncă, adică se vor simţi epuizaţi.
Cu alte cuvinte, proiectele în care sunt implicaţi, ar trebui finalizate până la sfârșitul toamnei altfel, nu vor mai avea timp pentru asta și mai târziu, vor regreta.

Financiar
În 2016, nativii Balanaţă nu se vor mai bucura de aceeaşi stabilitate financiară ca în anul trecut. Cu toate acestea, anumite oportunităţi apar încă din primele zile ale noului an, dar din păcate materializarea acestora se va face abia undeva la sfârşitul primăverii, începutul verii. Oricum, până la jumătatea lunii aprilie, cei care au afaceri, vor fi în situaţia de a nu avea aproape nici un ban în conturi şi asta pentru că fiecare leu va fi investit în afacere. Dinamica dezvoltării afacerii lor va fi semnificativă şi vor trebui să ţină seamă de asta. Pot fii siguri că investițiile suplimentare îi vor ajuta la plata facturilor şi a salariilor, şi nu odată.
Bineînţeles, că orice investiţie se analizează atent, ştim foarte bine că investițiile nesăbuite nu fac bine nimănui. Cu toate acestea, Balanţele nu au nevoie de abilități suplimentare pentru a detecta o oportunitate de viitor, așa că nu este nevoie decât de puţină concentrare şi atenţie din partea lor. Din păcate, unele Balanţe vor fi distrase de alte preocupări în această perioadă, pentru că şi acasă și la locul de muncă, brusc şi deodată toată lumea are nevoie de părerea lor! Ele trebuie să-şi drămuiască timpul cu înţelepciune şi să ajute acolo unde într-adevăr este nevoie de aşa ceva, nu de alte dar altruismul poate fi uneori inutil, mai ales în situaţiile în care fac mai mult rău decât bine.
Lucrurile vor merge crescendo, fără câştiguri fulminante şi în perioada  aprilie și a doua decadă a lunii iunie. Afacerea sau instituţia pe care o conduc, sunt, în continuare, înfloritoare și solicită atenție suplimentară doar atunci când se pune problema de investiții financiare. Înseamnă că trebuie să lase visatul deoparte şi să facă achiziţiile de care au nevoie. Nu trebuie să îşi facă griji cu privire la acestea din urmă deoarece, în momentul în care sunt preocupate de propriul viitor și dacă vor face alegerile corecte, rezultatele vor fi cu adevarat remarcabile şi cuantificabile abia către sfârşitul anului. Balanţele care nu doresc să treacă dincolo de uşa biroului sau secţiei în care muncesc, fac excepție pentru că ele merg încotro îi duce curentul, ele întotdeauna vor găsi un motive să nu schimbe nimic în viața lor şi chiar şi aşa, acest tip de gândire este destul de neobișnuit pentru acest semn zodiacal. De aceea vor trebui să fie atente ce gândesc şi ce doresc pentru că s-ar putea confrunta cu situații în care neliniștea interioară, decizia finală mereu amânată, le va afecta semnificativ viitorul. Dar ceea ce am spus este un moment destul de individual, astrele nu sunt mai precise în acestă direcţie, însă din moment ce sunt deja cu toate simţurile în alertă, pot spera la evenimente financiare cu adevărat importante.
Vara le va aduce bucuria de a juca rolul unui agent secret pentru ceea ce doresc să facă. Ceea ce înseamnă că va fi cea mai bună perioadă în care ele se vor contopi cu mediul în care trăiesc, devenind elementul armonios de care acesta are nevoie. Se vor adapta noilor circumstanțe în cel mai scurt timp. Cu toate acestea, trebuie să se odihnească cum trebuie pentru că Saturn va fi în poziție dominantă în acel moment.
Energia interioară va spori neaşteptat în toamnă şi cum este cel mai bun anotimp pentru a pleca în vacanţă, să-şi programeze concediul sau cel puţin să-şi ia câteva zile libere nu se întrevede vreo pierdere financiară, dimpotrivă, de la 1  noiembrie, echilibrul financiar va fi asigurat şi nu mai depinde de prezența personală la locul de muncă, în decembrie însă vor trebui să tragă niţel pentru ca la sfârşitul anului să poate vorbi despre cîştiguri substanţiale.

Sănătate
Sănătata este bună în cea mai mare parte a anului. Au o prezenţă strălucitoare și un farmec distinct care atrag oamenii. Cu toate acestea, trebuie să fie atente la greutate şi la nivelul de colesterol, care le-ar putea crea disconfort neaşteptat în lunile februarie și martie. Balanţele vârstei a treia s-ar putea confrunta cu probleme de sănătate grave în aprilie și apoi, în luna septembrie.
În 2016, astrele vorbesc despre unele schimbări fizice majore pentru nativii acestui semn. Aşa că i-aş sfătui să îşi supravegheze regimul alimentar, nu în sensul de a număra caloriile, ci de a respecta orele de masă. Consumul de alimente sănătoase, asigură o piele luminoasă şi un corp sănătos. Exerciţiile de respiraţie le poate asigura o mai bună funcţionare a sistemului nervos. Partea bună este că, aşa cum spuneam, deşi riscul, datorită lui Jupiter, de a acumula kilograme în plus este mare, aceste efecte vor fi ușor remediabile prin mersul regulat la sală. Dacă ar trebui să îi îngrijoreze ceva atunci va fi sănătatea Balanţelor de vârstă a treia. 
Pentru că Balanţa este un semn de aer, nativii aparţinând acestuia pot suferi frecvent de tulburări nervoase care întotdeauna se vor reflecta asupra tegumentului, prin uscăciune. De aceea ele sunt sfătuite să consume alimente nutritive şi să excludă zahărul rafinat din dieta lor. 

Un comentariu: