Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

15 decembrie 2015

Berbec

Începând din ianuarie şi până la sfârșitul lunii martie este o perioadă care poate fi definită, literalmente, drept poligon de încercare având în vedere experienţele pe care le vor trăi aceşti nativi. Acum, nativii Berbec îşi vor căuta nu doar un nou loc de muncă ci şi un nou domiciliu; mulţi dintre ei însă, vor porni într-o căutare interioară. Cu alte cuvinte, nativii acestui semn zodiacal vor simți nevoia irezistibila de schimbare, dar exact lucrurile spre care ar trebui să aspire nu le văd. Rezultatul unei astfel de situații poate fi o totală confuzie amestecată cu dezamăgirea.
Nativii primului decan vor fi cei mai eficienţi în domeniile în care lucrează. Performanţele lor ar putea fi un start-up pentru o nouă afacere. Și toate acestea vor petrece cât ai clipi din ochi -  parcă ieri purta un costum ieftin, iar acum sunt la volanul unui jeep de lux. Este, într-adevăr, un exemplu exagerat, dar le permite Berbecilor să evalueze vizual amploarea posibilelor schimbări din viaţa lor. Este de la sine înțeles că totul va depinde de ei înșiși, de dorința lor combinată cu voinţa si cu perseverenţa. Să nu creadă că îi va ajuta cineva, deloc, nu trebuie să se bazeze decât pe ei înşişi.
De pe la începutul lunii aprilie până la mijlocul lunii iulie va fi una mai calmă pentru Berbec; sincer vorbind este o perioadă destul de ambiguă. În ciuda faptului că pe parcursul primului trimestru al anului Berbecul va fi tot timpul în mişcare și fără odihnă în căutarea lui însuşi, acest lucru nu înseamnă însă că vor vedea şi succesul de pe urma acestor căutări. Din primăvară până pe la începutul verii, Berbecul va fi puternic și sigur pe sine, dar lucrurile din jurul lor nu vor părea tot atât de luminoase. Se vor confrunta cu o serie de situații imprevizibile care ating în special, sfera financiară. Si din moment ce totul în această lume este legat de bani, este ușor de imaginat că problemele, asemenea unui păianjen, se vor întinde şi la celelalte aspecte ale vieții. Drept urmare, Berbecii vor trebui să depună eforturi serioase ca să supraviețuiască în tot acest timp cu pierderi minime, ca să spunem aşa. În nici un caz nu cred că vor putea să plece în vacanță pentru că nu este momentul potrivit pentru relaxare, în caz contrar, riscul de a pierde tot ceea ce au clădit în ultimii ani ar putea să se spulbere în vânt. În schimb, prietenii pot veni in ajutorul lor. Cred că este un moment în care Berbecii ar trebui să plece mai mult urechea la sfatul persoanelor apropiate; să cântărească bine lucrurile, să nu se grăbească, să îşi facă deja celebra listă de priorităţi înainte de a lua decizii capitale.
Din a doua jumătate a lunii iulie, până la sfârșitul lui septembrie, vor avea şansa să se relaxeze. Necazurile rămân de domeniul Trecutului deoarece Viitorul se prefigurează impresionant înaintea lor, lucrurile se vor limpezi și viaţa va fi relativ plăcută. Această etapă de viață, deși scurtă, va fi promiţătoare pentru Berbec în ceea ce privește noile relaţii. Și acest lucru nu se referă neapărat numai la nativii Berbec situaţiile sunt unice pentru că situațiile sunt diferite şi deci nu-i putem favoriza pe unii sau pe alţii. În acest sens, trebuie să înțelegem că orice decizie vor lua va fi una bine gândită. Dacă un Berbec acționează în conformitate cu conștiința sa, cu simțurile sale susținute şi de voință, atunci va fi greu să credem că decizia lor este una greşită sau că a fost luată pe considerentul răului mai mic. Iată măcar un motiv pentru care Berbecii nu ar trebui să ia aminte la ce spun ceilalţi ci să se bazeze pe sentimentele sale, indiferent ce vor auzi. Scopul principal, în această perioadă, este armonia interioară, aşa că să nu folosească drept piese de schimb sentimentele celor care îi iubesc că nu va fi bine.
Perioada octombrie - decembrie va fi una relativ calmă, chiar dacă Berbecii vor trebui să rezolve unele dileme de moment. De obicei, către sfârşitul anului, oamenii depun toate eforturile pentru a fi performanți la locul de muncă, nu precupeţesc nimic să dovedească acest lucru. Ei bine această strategie este bună dar nu acum, altfel Marte, stăpânul lor, îi va secătui şi de ultima fărâmă de energie şi sfârşitul de an îi va prinde acasă, în pat, cu…febră, din nou!
Este un avertisment foarte serios, care sugerează că la sfârşitul lui 2016 Berbecii ar trebui să-şi concentreze atenția asupra familiei mai degrabă decât asupra profesiei. Este cel mai cinstit mod de a merge mai departe, care le va permite să-şi economisească energia și resursele interioare și să deschidă noi oportunități, la care, probabil, nu s-au gândit niciodată.

Dragostea şi familia
În ceea ce privește sfera emoțională, 2016 se va dovedi pentru Berbec destul de instabilă. Nu cred că termenul de negativ este cel mai potrivit pentru a caracterza anul, cât mai degrabă aş spune că în mod normal, Venus nu ar avea impact asupra acestui semn şi totuşi, anul acesta, Venus va fi de partea lor.
Mai precis, aş spune că în 2016 ar putea fi niţel obraznici în tentiva de a cucerii pe cineva, dar fără finalitate, în sensul că nu trec dincolo de cuvinte. Deci, pot, cel puţin, presupune că nu vor avea parte de de aventuri amoroase, totul va fi mai puţin epic decât sunt obişnuiţi, mai ales când Soarele va trece prin semnul lor, aşa că nativii Berbec se vor găsi în situaţia, fie de a fi prinşi într-un obişnuit triunghi amoros, fie nu se va întâmpla nimic. Şi chiar dacă vorbim şi despre nativii care sunt singuri, lucrurile vor fi la fel de greoaie.
Din motive evidente, se vor confrunta, cu alegeri dificile, însă cu această starea de fapte se vor confrunta doar în primele trei luni ale anului, atunci când vor încerca să înţeleagă ceea ce doresc de fapt. De această dată va fi mai greu pentru femeile Berbec, și ceva mai ușor pentru Berbecii căsătoriți. Se vor confrunta cu o varietate de probleme, care, în realitate, sunt de natură afectivă care ţine de familie, probleme care se vor rezolva în familie. Sigur, rămân unele detalii subtile. Dacă, de exemplu, începutul lui 2016 îi va găsi cu o serie de probleme de familie nerezolvate, situația se va complica atâta tot.
În schimb, sfârşitul primăverii și aproape toată vara va fi o perioadă calmă, vor lua lucrurile mai uşor şi nu se vor prea ambala. Problemele personale vor trece în plan secund și se vor putea concentra mai mult pe gestionarea celor profesionale. Deși, anul acesta lucrurile se dovedesc destul de diferite pentru Berbec, casa şi familia devin frontul pe care vor trebui să lupte, o lungă perioadă de timp, de acum încolo. Iar din această perspectivă lucrurile nu sunt prea roze, în funcţie de temele astrale ale fiecăruia. Unii se vor confrunta cu certuri minore frecvente, dar care, în timp, se pot acumula şi pot escalada cu ușurință ca să se transforme în adevărate drame, dacă nu sunt atenţi.
Din fericire, Venus, cu sprijinul Soarelui, îi va ajuta să depăşească aceste momente. Dacă vor fi încercaţi din greu sentimental şi asta se datorează felului lor de a fi – fidelitatea nefiind punctul lor forte, şi vor trebui să găsească resuse interioare ca să depăşească perioada. Nu-i admonestaţi şi nu îi puneţi la punct ca a-ţi putea avea parte de reacţii violente. Berbecii trebuie să rămână cinstiţi şi sinceri cum îi ştim şi îi sfătuiesc să nu se schimbe după cum vor cei din jur.
Abia, din a doua parte a anului, vorbim de o oarecare stabilitate sentimentală şi lucrurile vor intra pe făgaşul normal. Lăsând gluma deoparte, în a doua jumătate a anului 2016, vor mai face greşeli însă acestea îi va orienta mai bine spre cum să-şi construiască viața personală. Acest lucru nu este valabl şi pentru Berbeci care se mulţumesc cu ceea ce au.

Profesia şi cariera
Berbecii care au propria afacere se pot aștepta, încă la începutul anului, la o mulțime de oportunități. În mod surprinzător, chiar și fără sprijinul lui Mercur, Berbecii îşi va rezolva problemele în cel mai scurt timp și îşi pot atinge obiectivele când şi cum vor, indiferent de haosul din jurul lor. Chiar dacă aceasta este doar o simplă predicție, tendințele sunt evidente și bine definite.
Berbecii care nu au afaceri proprii, dar sunt angajaţi și care mai sunt şi certăreţi la locul de muncă, să se pot aștepte ca lucrurile să se înrăutățească radical şi să le creeze probleme dacă nu sunt atenţi, dar în ansamblu, şi pentru ei, culmea, există o anumită siguranaţă a locului de muncă. Până pe la mijlocul lunii mai, vor munci pe brânci şi zic, că asta nu ar trebui, să îi îngrijoreze, ci doar să înţeleagă că  vor avea destul de puţin timp pentru ei. Pentru cei care sunt pe cont propriu perioada este destul de liniară, ceea ce nu înseamnă că nu trebuie să-şi plătească taxele şi impozitele.
 Este important să spun însă,  că această perioadă va veni cu o varietate de oportunități, indiferent de profesie sau de venit şi deşi vor depunse eforturi serioase pentru un profit rezonabil, piedicile nu le vor crea probleme, dimpotriva îi va incita. Nici măcar retrogradarea lui Marte, nu va pune în pericol stabilitatea de care vorbeam.
            Vara le va aduce o mare ușurare. Cele mai dificile probleme vor fi rezolvate până atunci, iar viitorul se arată promiţător. Important este ca ei să trăiască acum, cât mai normal sentimentul că nu este nevoie decât de un efort minim din partea lor. Situația se va schimba însă după mijlocul lunii iulie când li se recomandă să se bazeze mai mult pe flerul, pe intuiţia lor, acel al şaselea simţ care i-a scos din încurcătură de atâtea ori.
            Mercur va fii principalul susținător al Berbecilor în ce priveşte creșterea profesională, Soarele va fi la locul potrivit în momentul potrivit, cum se spune şi ca urmare, Berbecii vor fi ramforsaţi cu imense cantităţi de energie şi astfel să se acutizeze şi sensibilitatea. Abilitățile empatice vor fi de bază acum. Este similar cu modul în care un jucător de poker profesionist intuieşte mâna adversarului. Același lucru se petrece şi în cazul lor, este puțin probabil să știe exact ce se întâmplă, dar vor va face, alegereile corecte intuitiv, fără informații suplimentare. Şi este bine să-şi urmărească instinctele de luptător până pe la începutul toamnei, iar în situaţia în care, au anumite reţineri vis-a-vis de contractele pe care le negociază sau i se propun, să le abandoneze şi să se reorienteze.
            Din toamnă, situația se va echilibra ca până la sfârșitul anului să se stabilizeze. Berbecii vor cunoaşte o ascensiune profesională bună, iar cei angajaţi chiar vor avea şansa să promoveze mai repede decât se aşteaptă, totul în funcţie de tema astrală a fiecăruia.

Financiar
Aspectul vieții financiare în 2016 este mai puțin previzibil. Cu toate acestea, nu înseamnă că tendințele cheie ale unei perioade de viață bine definite nu pot fi prevăzute. Este mai mult decât un simplu avertisment chiar şi pentru situații aparent simple. Să fie atenţi şi să valorifice toate oportunităţile şi să nu lase pe nimeni să vorbească sau să decidă pentru ei. De asemenea, să nu de bani împrumut, nici măcar celor mai buni prieteni. Dacă nu au încredere în propria valore să se aştepte la pierderi financiare sau anul financiar să fie mai greu decât ultimii doi.
 O situație destul de neplăcută pentru Berbeci care au afaceri proprii, va avea loc la sfârșitul primăverii, în perioada aprilie-mai. Problemea este ca ei să identifice şi să fie deschişi la noile oportunități, importante pentru ei, dar soluţia este să aleagă doar una, maxim două posibilităţi, să nu meargă pe mai multe căi, adică să nu se risipească. Va fi destul de greu, deoarece nu vor primi niciun ajutor de la nimeni; nici de la prieteni, nici de la susţinători şi nici familia nu va fi capabilă să facă ceva pentru ei. Vocea rațiunii și bunului simț vor fi colacul de salvare şi vor trebui să acţioneze rapid. Vor avea intuiţia pieţii, dar vor trebui să adune şi informaţii concrete despre investiţiile pe care doresc să le facă, vor simţi dincotro bate vântul, vor fi capabili să îi ajute pe cei care au probleme, totul este să se bazeze pe flerul lor financiar. Până la sfârșitul verii situația se va echilibra. Dacă însă au fost chletuitori, au mers pe mâna prietenilor fără a avea informaţia corectă, ar putea pierde totul şi vor trebui să o ia de la început
Berbecilor angajaţi le sugerez să nu-ţi cheltuiasă banii la loterie în speranţa că vor avea parte de un câştig fabulos, să nu dea banii de maşină sau de casă împrumut, nici măcar fraţilor sau dacă o fac, să treacă mai întâi pe la notar, să spere vreo minune de la vreun fond de investiţii altfel, curând se vor trezi cu buzunarele goale. Posibl însă, la sfârşitul lunii iulie să găsească un loc de muncă mai bun sau să primească o ofertă de muncă mai bănoasă. În condiţiile acestea, sfatul meu este să nu plece de acolo de unde sunt decât atunci când au toate actele semnate şi nu fără să-şi negocieze salariul cum trebuie. Desigur, toate aceastea presupun un efort din partea lor, dar cu siguranţă merită.
Perioada dintre sfârșitul verii și începutul toamnei, nu va fi marcată de evenimente semnificative dacă au ştiut să-şi administreze bugetul, să-şi organizeze cheltuielile cotidiene şi pe cele de concediu. Vor avea parte de bonusuri semnificative bonusuri ceea ce nu ar trebui să îi surprindă.
Până la sfârșitul toamnei situația se va echilibra complet şi nimic nu pare să le  pună economiile în pericol. Totuşi Luna Neagră în pe axă financiară atenţionează să nu îşi facă iluzii, că ar trebui să țină cont de fiecare cheltuială pe care o vor face. Cu toate acestea, anul se va încheia cu o creștere financiară notabilă pentru toţi Berbecii, fără excepție.

Sănătate
În primul rând, trebuie să rețină că influența crescută a Soarelui le aduce un spor de energie şi nu vor avea probleme serioase de sănătate. În același timp însă  Marte, în 2016, va coopera cu Pluto şi impulsivitatea lor va creşte. Ca urmare, Berbecii pot avea parte de unele mici neplăceri datorită pripelii, cum ar fi lovituri uşoare la nivelul capului de tipul cucuielor disgraţioase, dar şi de abcese dentare. Deci, le sugerez prudenţă.
Bineînţeles, răcelile comune mai tuturor semnelor nu îi va ocoli nici pe ei aşa că îi sfătuiesc să îşi facă un stoc serios cu antipiretice şi antireumatismale. Să fie atenţi şi la problemele celor din familie pentru că sănătatea lor depinde foarte mult de sănătatea celor dragi.
În perioada mai – august, să fie atenţi la volan, pentru că Jupiter şi Marte vor avea grijă să le stimuleze nervozitatea şi din imprudenţă să nu facă vreuna nefăcută.
Nu este o idee rea să accepte tratamente care ţin de medicina complementară – ceaiuri, comprese, cataplasme, masaje terapeutice ş.a.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu