Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

19 decembrie 2015

Fecioară 2016

Pentru Fecioare anul 2016 poate fi descris ca o etapă pozitivă a vieții, nu atât dinamică, cât intensă, iar rezultatul nu poate fi decât unul benefic. Totul va depinde, în mare măsură, de capacitatea nativilor Fecioară de a-şi depăşi latura ascunsă, răutăcioasă a naturii lor, că au şi ei una de aceasta, la fel ca celelalte semne. În acest sens, avem de-a face nu cu o metafizică subtilă, ci cu acțiuni reale. În general, le-aş sugera să-şi folosească mentalul analitic ca să nu rateze şansa de a face lumea din jurul lor, un pic mai bună. În funcţie de tema natală a fiecăruia, Fecioara, va experimenta puterea negativă a lui Mercur, inclusiv exagerările şi ambiguităţile  acestuia, în sensul proverbului e rău cu rău dar şi mai rău fără rău.
Din ianuarie până la jumătatea lunii aprilie, mai precis, până la sfârșitul celui de al doilea decan al acestei luni de primăvară, trebuie să ţină cu dinţii de tot ce fac şi tot ce au pentru ca lucrurile să fie ceea ce trebuie să fie. Avertismentul va fi cu atât mai valabil cu cât la sfârșitul anului trecut au trecut printr-un fel de schimbare radicală în viața lor şi nu mă refer la una spontană,  ci la evenimente planificate – schimbarea locului de muncă, achiziţii de valoare, căsătorie, mutarea într-o altă localitate ş.a. Cred că accentul se va pune pe muncă, motiv pentru care impactul energetic puternic a lui Mercur se vă referi la un aspect la îndemână. Vor munci cu plăcere poate pentru prima dată în viața lor pentru că fac ceea ce le place, lucru extrem de important pentru orice om!
Dacă vorbim despre Fecioarele care au propria afacere, atunci pentru ei totul va fi standard ca să spun aşa. Până la mijlocul primăverii, vor simţi un val incredibil de energie că le infuzează fiinţa, vor fi un izvor de optimist și, ce este mai important, vor fi capabili să furnizeze şi celor din jur din energia pe care o au fără să se epuizeze.
Daca nu sunt pe cont propriu, dar au o poziție într-o instituţie de stat sau firmă, aceasta va fii incredibil de avantajoasă pentru ei deoarece sunt capabili să aducă lângă ei o echipă puternică şi de valoare de profesioniști care vor ajuta la dezvoltarea carierei lor în viitorul apropiat. În schimb, lucrurile nu vor fi atât de promiţătoare şi pentru nativii care lucrează în diverse societăţi, de stat sau private, locuri anoste, lipsite de perspectivă şi îşi fac munca doar de dragul de a trece timpul şi pentru a-şi încasa salariul modest.
Asta este să se preţuiască pe sine, să se şlefuiască în raport cu munca pe care o depune, vor sesiza evoluţia dar rezultatul, în cele mai multe cazuri, va fi unul anticipat, fără profituri extraordinare anul acesta. În același timp, vor trebui să acorde o atenție deosebită relațiilor personale. Este puțin probabil că îşi vor prinde soția sau soțul că îi înşeală, dar le sugerez să afişeze cât mai multă căldură, sensibilitate și afecțiuna față de partener/ă, să le acorde atenţia cuvenită şi vor avea lucrurile sub control.
De la sfârșitul lunii aprilie și până în mijlocul verii, situația se va schimba neaşteptat. Și în ciuda faptului că au o viaţă interioară deosebit de vie, că trăirile lor sunt puternice, mulţi nativi au senzaţia că lucrurile au încetinit, că pentru ei Timpul nu se mai valorizează cum se întâmpla în Trecut.
Să nu se enerveze dacă nu pot pleca înconcediu atunci când îşi propun sau nu cumva să îşi amâne concediul dintr-un moft tipic lor. Problema ţine de un aspect care poate fi explicat doar în două moduri: ori relația a ajuns într-un moment de răscurce şi trebuie să fie atenţi încotro o vor lua, ori egoismul lor exacerbat îi face să dea vina pe toată lumea pentru problemele lor numai pe sine nu. În ciuda tuturor piedicilor şi a probabilităţii ridicate de a se ajunge într-un asemenea impas, domeniul relațiilor personale este totuşi incredibil de bine susuţinut şi chiar le poate aduce beneficii afective. Părerea mea este că deşi pare inexplicabil ce spun, vor sesiza la momentul oportun, că renunţarea la o relaţie nocivă care nu le aduce nimic bun, va fi cheia acestor trăiri. Repet, totul ţine de ceea ce are fiecare nativ în tema natală.
Într-o temă astrală identificăm doar caracteristicile de ansamblu ale imaginii, se formează tipare care devin unice prin completarea cu trăsăturile şi caracteristicile fiecărui nativ, aşa că şi în cazul Fecioarelor, odată eliberate de stres, vor putea pune punct problemelor emoţionale prin a pleca în vacanță şi ştiţi ceva, cel mai bun lucru este să nu îşi planifice nimic pentru concediu, plecarea în ultimul moment, fără a planifica nimic, le poate împlini destinul, deşi convingerea lor este că numai în filme se întâmplă aşa şi Doamne cum se mai înşeală!! Romantismul și realitatea sunt destul de mult compatibile, mai ales dacă ne dorim asta din toată inima ta. Marile corporații susțin că visele devin realitate, și ar trebui să ne gândim că acest tip de publicitate nu se face doar de dragul publicităţii! Dacă nu sunt siguri de sentimentele, emoţiile şi trăirile lor, să nu le fie teamă să îşi facă timp şi să le analizeze, să pună sub lupă toate stările lor interioare, în ciuda tendinţei de a da dovadă, pentru ceilalţi de un romantism desuet. Cusiguranţă concluziile la care vor ajunge, îi va ajuta să ia decizia corectă mai ales dacă vor lua în considerare faptul că relaţiile de la locul de muncă se vor tensiona iar deciziile lor vor stârni neînțelegeri.
În toamnă până la începutul iernii perioada va fi caracterizată de o stare de armonie, de dragoste de viață, ca să spun aşa și de tendințe pozitive. Toate momentele tensionate care şi-au făct apariţia pe parcursul anului îşi vor găsi soluţia acum. Dacă au reuşit să-şi construiască relaţiile pe un fundament solid, vor sesiza  creșterea constantă, în plan financiar, în planul bunăstării materiale pentru ca venirea iernii să îi găseasc în poziția de Învingători, că vorbim de propria persoană, de propria afacere sau de reflexia în social.
În ceea ce privește relațiile personale noile cunoștințe și conexiuni este puţin probabil să le aducă rezultatele dorite. Cu toate acestea, în cazul în care este vorba despre alegerea de a continua relaţia sau nu, să nu se grăbească să ia decizii, în special în ceea ce privește problemele care i-au rănit în vară, să spunem. Ştiu că sunt jucători de forţă, dar să nu uite că pot exista jucători mai buni şi decat ei. De ce le spun asta? Pentru că deciziile pe care le vor lua acum, după ce lucrurile s-au liniştit, vor avea un impact de lungă durată.
Mercur nu va mai fi la fel de puternic ca în prima parte a anului, iar Venus, va fi foarte activă și va viza, atent şi specific, punctele slabe şi punctele tari. Dacă ceva nu merge, nu este musai să se ajungă la conflicte, să o ia uşor şi vor observa repede că şi ei au oparte de vină. Tot ceea ce li se cere astral este o minte limpede şi clară şi bunăvoinţă.
Au nevoie de aceste repere tocmai pentru a-şi suprima tendinţele egoiste, în caz contrar, căutarea spirituală se poate degrada total. Le recomand tuturor nativilor Fecioară să coboare în lumea lor interioară, să pună accent pe auto-îmbunătățirea percepției și pe tranformarea celor negative în calități, pentru că este foarte aproape Timpul când vor înţelege că este nevoie de schimbare.

Dragoste și familie
Pentru nativii Fecioară, 2016 va fi un an de neuitat când vom vorbi despre relații afectiv-emoționale. Va fi un an plin de experiențe vii și neobișnuite, pe care le, probabil, nu le-au visat. Acest lucru poate fi explicat, în primul rând, prin intensificarea influxurilor venusiene care, la prima vedere, ar trebui să aibă o influență mai degrabă negativă decât una pozitivă. Şi totuşi, cum nimic nu este bătut în cuie când vorbim despre Venus, uneori, dorinţele ei sunt exact opusul a ceea ce ne-a lăsat să credem. Aşa că, în 2016, impactul ei aupra nativilor Fecioară va fi destul de puternic şi aceştia vor trăi emoţii intense, aproape ireale. Îi poate determina chiar, brusc, pe nepusă masă, să decidă să se căsătorească.
Sunt însă situaţii, în care unii vor dori să se despartă dar asta este deja o altă poveste. Cert este că dragostea le va lua minţile, ca să folosesc o metaforă, în primăvară şi mi se pare firesc dacă avem în vedere că natura se reîntoarce la viaţă. Situația se poate complica şi lucrurile să scape de sub control şi le va lua ceva timp ca să-şi recâştige echilibrul interior în caz că nu este chiar ceea ce şi-au dorit. Aşa că este mai bine să înceapă să lucreze cu sine încă din primele zile ale anului, din ianuarie până în februarie, când evenimentele se manifesta la o scară generală, cu tendinţa de a deveni cât se poate de personală în următoarele săptămâni.  
În vară situația nu se va stabiliza, dar va fi cu siguranţă mai uşor pentru ei, pregătiţi fiind să facă faţă asaltului de hormoni pe care trebuie să-l pună de acord și cu aspirațiile spirituale. Nu trebuie să credem încă, că acum totul va fi supus dorințelor carnale, nu, dimpotrivă, te poţi îndrăgosti şi de cincizeci de ori pe an, nu aceasta este problema, problema ţine de aspectul de răvăşire profundă care le mătură efectiv sufletele, dislocându-i din tot ceea ce părea sigur până atunci, distrugând tot ce au creat până atunci, în cazul acelor nativi care sunt căsătoriţi. Dacă însă vorbim de nativii Fecioară, singuri, atunci totul se va dovedi destul de interesant. Prima jumătate a anului le va oferi momente fascinante de care îşi vor aminti apoi tot restul vietii.
Vara este anotimpul propice pentru idile, aşa că să plece cu prietenii, în vacanță deoarece există posibilitate să-şi întâlnească ceea ce numim destul de prozaic, sufletul pereche, iar întâlnirea poate fi într-adevăr frumoasă și spectaculoasă, dar să nu exagereze cu micile slăbiciuni, deoarec acestea se pot întoarce împotriva lor şi idila poate lua o turnură neaşteptată şi neplăcută chiar.
Toamna si iarna vor fi relativ armonioase; starea emoțională se va stabiliza și va calma readucându-i cu picioarele pe pământ. Asta nu înseamnă că distracția se termină odată cu sosirea sezonului rece. Deloc, este suficient să amintesc de imboldul pe care l-au primit de la Venus încă de la începutul anului şi putem avea imaginea completă. Este bine să înceapă să îşi materializeze dorinţele, atât timp cât acestea nu limitează dorințele altora şi nu vor deveni obsesive. Fără îndoială, Venus îi va ajuta în acest sens.

Carieră şi profesie
Acest segment pare să nu le facă probleme nativilor Fecioară, iată măcar un motiv pentru care aş putea spune că pentru ei, domeniul carierei şi profesie va fi un domeniu de succes, chiar dacă o perioadă va fi uşor instabil. Vorbim despre faptul că stăpânul tradiţional al acestora este cel care le ridică mingea la fileu, ca să spun aşa. Normal, vorbim despre Mercur, aşa că nativii Fecioară se pot aştepta la cele mai neaşteptate bonusuri suplimentare şi în cele mai neaşteptate momente. De exemplu, sunt numiți într-o funcţie, ceea ce sugerează nu doar succesul ci şi un salariu pe măsură dar şi responsabilităţi ajijderea pentru că vorbim despre un segement care cere mai multă muncă şi multă intransigenţă; bonusul ar putea fi nu doar financiar ci şi unul de menegementul resurselor deoarece se pot alege şi cu o asistentă pe măsură şi la fel de inteligentă ca şi cel sau cea pentru care lucrează, un bonus lucrativ şi util.
Cu toate acestea, după cum se poate intui, vor trebui să facă dovada că merită poziţia la care au ajuns, lucrând pe brânci. Din fericire, în prima jumătate a anului, în principal, până în lunile iunie-iulie, vor fi ajutaţi astral din plin. Fluxul de energie mercurian, puternic si intens, îi va potopi interior încă din primele zile ale lunii ianuarie deci este esențial să-l direcționeze în muncă pentru a atinge performanţele dorite şi productivitatea maximă.
În același timp, aş spune că situaţia nu ar trebui să îi surprindă, deoarece în perioada sfârşitului de an 2015 au făcut totul pentru a fi în primii în blostarturi, ceea ce sugerează o motivație și un impuls foarte puternic. De aceea se pot concentra exclusiv pe muncă, până la mijlocul sezonului cald. Rivalii nu vor putea intra în competiţie cu ei cihar dacă vor depune eforturi serioase ca să le bage beţe în roate. Nu trebuie să le poarte ranchiună pentru că soarta le va servi acestora o lecţie de toată frumuseţea, după câteva tentative de a-i provoca se vor lăsa păgubaşi şi vor deveni blânzi ca nişte mieluşei, iar nativii Fecioară vor fi şi mai atenţi la ce se petrece în jurul lor. Important este ca ei să rămână puternici și să îşi urmeze propria cale, indiferent de circumstanțe.
De la mijlocul lui iulie lucrurile însă se vor schimba. În primul rând va scădea simţitor ritmul de lucru ceea ce va afecta atât propria productivitate cât și dezvoltarea afacerilor în general. În acest moment este crucial, să încerce să menţină ritmul iniţial, cu orice preţ, prin toate mijloacele, pentru a nu ajunge să meargă din greşeală în greșeală. Dar să fie atenţi, pentru că prinşi în vârtejul muncii, nu vor fi capabili să realizeze că nu ştiu care este preţul pe care îl vor plăti pentru că nu ştiu să-şi administreze propriile resurse.
 În al doilea rând, este important să înțeleagă situația  şi anume că productivitatea nu scade ci revine la ritmul obișnuit din prima jumătate a anului,  marcat de o dinamică accentuată. Acest lucru este cauzat, în primul rând, de faptul că Mercur nu mai are putere să îi susţină iar impactul asupra vieţii lor va fi altfel decât înainte, fluxurile de energie vor fi departe de a fi semnificative, spre deosebire de perioada de timp anterioară. Acest lucru înseamnă că trebuie să se adapteze la un nou ritm interior și să se reformuleze în raport cu prezentul. Dacă sunt un angajat obișnuit, atunci nu vor resimţi atât de acut aceste schimbări chiar dacă sarcinile pe care le primesc nu sunt provocatoare  şi ce este important, nu au termene fixe.
În general, toamna şi iarna promit să aducă mult mai calm, care îi va ajuta pe nativii Fecioară să-şi revină, le va aduce echilibrul interior de care au nevoie pentru a-şi finaliza proiectele și pentru a-şi atinge obiectivele fără nici o grabă.

Financiar
Pe parcursul anului viitoare reprezentanții acestei semn zodiacal se pot baza pe sprijinul astrelor, în principal, pe Mercur, care este considerat stăpânul acestui semn. Nu mai spun că acest lucru le poate aduce o mulţime de beneficii, referitor la sfera financiară. Mercur concentrează de obicei, prin capacitatea lor de a crea strategii, câştiguri foarte mari. Ca şi în celelalte domenii ale vieţii şi activitatea în plan financiar poate fi împărțită în două etape, fiecare etapă marcată de o serie de caracteristici și particularități distincte.
Imediat după 20 ianuarie se anunță începerea primei etape, care se va încheia undeva la începutul lunii iulie. Da, este o perioadă de iniţiere destul de lungă, de aproape aproape jumătate de an. În tot acest timp cîştigurile lor se vor reflecta în carduri, în nivelul de trai, în modul lor de a acumula, tendința la locul de muncă fiind de a urma o cale dreaptă şi armonioasă. Acest moment va depinde însă, în mare măsură, de alegerile pe care le-au făcut în primăvară astfel că multe din momentele ciudate vor avea coloratura specifică individuală, în funcţie de tema natală a fiecăruia. Dând o tenta mai universală predicţiei sau proiectând mai mutl în exterior, este important să le spun că undeva la sfârşitul lunii mai lumea ar putea avea nevoie de abilitățile lor diplomatice, când vor trebui să facă dovada că ştiu cum să armonizeze priveşte cheltuielile pentru casă şi investiţiile pe termen lung, de aceea nu trebuie distras de momente mai puţin importante.
Cea de a doua direcţie se referă la repeziciunea, cu care aceşti nativi se acomodează atunci când totul le merge din plin, cu viața de lux şi de huzur, şi cu riscul de a scăpa din vedere anumite momente, importante pentru starea lor interioară dar şi pentru câştigurile lor viitoare. Situația va fi destul de grea, de aceea vor trebui să-şi folosească marea putere de persuasiune asupra celor din subordine, pentru a găsi o soluție. Să nu se oprească şi să nu cedeze niciunei tentaţii, chiar dacă situaţia îi va conduce spre o confruntare deschisă, în caz contrar, rezultatul ar putea să îi coste, cum spun eu, mai mult decât face. Dacă vorbim despre nativii care lucreză ca angajaţi, îşi duc traiul de azi pe mâine, nu se va pune problema să se confrunte cu acest tip de probleme.
Mijlocul verii, îi va forța să se adapteze noilor circumstanțe şi o vor face relativ repede, doar să fie atenţi, căci până la sfârșitul anului, Mercur nu îi va mai susţine iar ei se vor simţi obosiţi, stresaţi şi vor trăi acut senzaţia că i-a părăsit norocul deşi nu este deloc aşa. Trebuie doar să se bazeze pe intuiţie, să fie cu toate simţurile în stare de alertă permanentă. Nu  se va produce nicio schimbare majoră chiar dacă altora li se pare că ritmul de lucru a scăzut. Totul va merge bine cu condiţia ca ei să fi luat în calcul și o scădere relativă a productivităţii în aşa fel încât să nu le vină greu să menţină ritmul din prima jumătate a anului. Trebuie să joace rolul poliţistului bun numai în acest fel vor avea rezultate mai bune și, în al doilea rând, este comportamentul care li se potriveşte cel mai bine, chiar dacă ideile lor înainte erau cu totul altele.
Până la sfârșitul anului, va trebui să depună ceva eforturi în plus pentru că majoritatea ofertelor sunt promițătoare şi implică întotdeauna un grad ridicat de competitivitate. Şi chiar şi aşa se pot baza pe o creștere constantă a resurselor.

Sănătate
Ca sănătate 2016 nu va mai fi atât de ofertant dacă nu vor ştii să-şi împartă sarcinile şi să administreze cât mai echilibrat ceea ce au de făcut. Oricum luna ianuarie îi va găsi cu o grămadă de probleme de sănătate pe care, în anii trecuţi le-au ignorat. Dacă vor scăpa de sub control stresul şi oboseala prelungită, stările de nelinişte, nu îi văd bine deloc. Sunt tipul de oameni care deşi se simt rău, nu renunţă la muncă. Iar dacă munca îi face fericiţi nu cred că este o soluţie să se retragă pe un spat de spital. Trebuie doar să îşi facă analizele şi să urmeze tratamentul care li se prescrie. Pe de altă parte, dacă reduc un pic ritmul de lucru, sănătatea lor nu va fi afectată, iar în altă ordine de idei, vor parcurge la timp etapele muncii.
În perioada aprilie-iulie se va schimba ușor perspectiva asupra modului în care ar trebui să arate şi să se comporte un om sănătos. În sfârşit vor fi atenţi la sănătate dar nu înseamnă că e musai să devină ipohondri. În schimb, vor simţi nevoia să fie mai atenţi cu viaţa lor nu doar în ceea ce privește aspectul fizic, ci şi starea interioară de bine. Nu trebuie să se sperie ci să încerce să îşi stabilească un regim de viaţa cât mai normal, adică să meargă la o sală de sport, să se înscrie la un curs de yoga, să încerce să prevină îmbolnăvirea prin exerciţii sistematice de t’ai chi. Mişcarea îi va face sa se simtă mult mai bine, crește mecanismul de apărare împotriva virușilor și a crește şi productivitatea muncii, mai ales că sistemul lor imunitar reclamă ceva mai multă atenţie.
Sfârșitul sezonului cald va fi marcat de tranziția la ceva mai multă stabilitate şi până la sfârşitul anului nu vor mai fi probleme, ceea ce va fi un mare pas dacă ne gândim la activităţile începute în timpul verii. Ar fi bine să ţină seama de aceste mici recomandări, nu de alta dar mecanismul defensiv al organismului lor cere stabilitate. 
Nu se va pune problema carenţei de minerale sau de vitamine, doar că Mercur îşi va schimba brusc atitudinea şi în combinaţie cu influxurile celorlalte planete personale şi nu le va mai fi de niciun ajutor iar riscul de a se îmbolnăvi crește. Și nu este vorba doar despre o banală răceală! în acest caz, boli destul de grave sunt în cauză; nu este vorba de o răceală banală. 

Un comentariu:

  1. Mulţumirile si respectul deosebit al unei balante-balanta ptr. enorma munca pe care o depuneti cu atîta devotament. Voi tine cont SI de data aceasta de sfaturile date. Sa fiti iubita de Divinitate, La multi ani fericiti, 2016 sa va aduca doar impliniri si surprize super frumoase, ca sufletul dvs.!
    Victoria...

    RăspundețiȘtergere