Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

29 decembrie 2015

Vărsător 2016


Vărsătorul este ultimul semn din triada de Aer. În 2016, nativii acestui semn vor experimenta influența conjugată, destul de puternică, a mai multor astre, în special, este de remarcat poziția non-standard a astrului diurn. În acest an, Soarele va fi extrem de binevoitor cu toate semnele elementelor de aer, dar Vărsătorul va fi favoritul de pe listă. Drept urmare, Mercur va fi cel care va face tam-tam din asta, și gelozia stăpânului comunicării, a creativităţii şi a comerţului a simţi prin faptul că va îi va ajuta prea puţin pe aceşti nativi.
Impactul negativ al lui Mercur se va resimţi puternic în primele luni ale anului, din ianuarie până în aprilie. Astrele le recomandă  acestor nativi să-şi petreacă timpul căutând soluţii – unii, problemelor personale, alţii celor profesionale. 
Ideal ar fi să nu fie implicaţi în evenimente de anvergură pentru că la orice oră pot primi un telefon care îi poate scoate din circuit, metaforic vorbind. Apoi, ia-şi sfătui să nu ia nicio decizie importantă fără să se consulte cu şefii, cu familia sau cu partenerul pentru că riscă să-şi piardă autoritatea. Dacă au funcţii de răspundere, conduc vreun serviciu sau vreo direcţie ori au propria afacere, ar trebui să monitorizeze atent desfăşurarea activităţilor, să nu ezite să facă uz de autoritate dacă este nevoie. Pot penaliza, pot admonesta dar numai în situaţia în care trebuie şi persoana o merită.
Este singura modalitate care le va permite să aibă rezultatul scontat şi care, în viitor, să le aducă şi alte beneficii. Pentru a scurta povestea, nu contează dacă sunt liber profesionişti sau dacă au un loc de muncă, lăsând problemele personale în plan secund. Evident, va fi dificil...dar acestea sunt veştile primăverii. Dacă munca este cea care îi ţin în priză, Vărsătorii vor trebui să-şi controleze temperamentul, să tragă alături de colegi și să se concentreze asupra muncii.
În funcţie de tema natală a fiecărui Vărsător, din luna mai până la sfârșitul lunii iulie, influenţa Soarelui va scădea, în timp ce Mercur, în schimb, va fi deosebit de activ aşa că să aibă grijă mai ales cei care sunt conştienţi că nu se au decât pe sine şi nu se pot ajuta decât singuri. Înseamnă că, până în vară vor trebui să fie pe deplin pregătiţi pentru orice eventualitate, dar mai au şi libertatea să-şi împartă atenţia între familie și muncă, postură dificilă însă pentru cei care lucrează ca simpli angajaţi. Mai pe scurt, Vărsătorii angajaţii în diverse locuri de muncă, inclusiv cei care fac muncă de birou, vor fi masculii alfa din grupul sau mediul în care lucrează. Aceaştia, de obicei, sunt cei care suferă cele mai mari pierderi pentru a-şi salva haita.  Dacă reuşesc să-şi salveze loculo de muncă, roadele sezonului se vor regăsi în viața personală.
Toate dezavantajele şi deficienţele sistemului de lucru sau a mediului de muncă, pe care, ei le vor corecta le va aduce beneficii neaşteptate. Ca fapt divers să ia în considerarea faptul că cea mai bună opțiune este să înlocuiască ideea de lucru cu munca propriu-zisă. Diferența dintre cele două concepte este clară, aşa că ar trebui să realizeze ce este realizat şi la ce trebuie să depună eforturi. Să fie siguri că se pot baza pe oamenii din jurul tău, inclusiv pe colegii săi. Chiar dacă înțeleag esența vieții şi doresc să o împărtăşească cu ceilalţi, ar trebui să fie atenţi cui o transmit. Sigur, noile cunoştinţe trebuie să ajungă la cei care au nevoie de ele, dar să nu strice orzul pe gâşte, adică, unii vor percepe informația ca valoroasă, alţii o vor nega cu înverşunare. Totul ţine de modul în care transmit informaţia. Să încerce să fie mai toleranţi; să nu țină totul în ei, pentru că a păstra cunoștințele doar pentru sine conduce la degradarea acesteia, în timp ce împărtăşirea ei cu cei care doresc să evolueze este calea de dezvoltare spirituală a fiecăruia.
Din prima parte a lunii august până la sfârșitul lunii noiembrie, vor simţi că se petrece ceva în jurul lor dar că nu ştiu de unde să înceapă, de fapt, intuiţia le sugerează să fie atenţi la tot ceea ce fac şi ce vorbesc. Nu, nu este calmul dinaintea furtunii, ci este mai mult o anticipare a ceea ce va urma şi care este cu adevărat important și esențial. Este greu de spus dacă acest sentiment se va materializa, dacă așteptările lor se vor împlini, toate acestea depind de fiecare dintre ei, personal, lucru care este de altfel, logic. Mercur și Soarele nu îi vor mai ajuta, în timp ce Marte și Saturn vor fi destul de active – teste de viaţă, blocaje, neputinţe de moment, suferinţe interioare.
Cu toate acestea, nu ar trebui să se sperie. Ceea ce au ei nevoie acum, este să ia în considerare modul în care să pună de acord viața de familie cu cea profesională şi restul. Pentru că dacă prima jumătate a anului va fi una plină de afecțiune, de sensibilitate si căldură, cea de-a doua parte va părea plictisitoare și gri, iar vina le aparţine în totalitate, indiscutabil. Dacă vor fi surprinşi? Greue spus. Motivul nu trebuie căutat în faptul că în prima parte a anului au fost nevoiţi să aibă discuţii în contradictoriu cu cei din familie, deoarece familia va înţelege de ce s-au comportat ca nişte dictatori când vor vedea rezultatele muncii lor.
            Le-aş sugera să se gândească ce defecte au, ce nu le place la ei, la felul lor de a fi, ce atitudini nu îi fac să fie mândri de ei, ce ar dori să atenueze şi chiar să schimbe în felul lor de a se comporta. Este puţin probabil ca aceste reflecții să le ia doar un timp scurt de analiză. Trebuie să știți că, în ceea ce privește nivelul spiritual şi  ezoteric, atitudinea religioasă și etică în faţa universului, va fi un punct de cotitură pentru mulți din Vărsători dar şi pentru reprezentanţii celorlalte semne zodiacale. Și aceste mutaţii nu se produc de azi pe mâine, nu au loc la vedere şi nici la nivel de dialog, totul ţine, mai degrabă, de un nou nivel de conștientizare a realității. Sau poate, după ce le-a fost frică de şerpi toată viața ta, să descopere brusc farmecul acestor târâtoare.
În decembrie, în schimb, vor putea face un bilanţ al ultimelor luni şiiii...vor fi mulţumiţi, se vor rezuma, în mod tradițional, la analiza rezultatelor ultimelor  unsprezece luni, ceea ce îi va mulţumi peste poate.
2016 nu cere un efort extraordinar din partea lor nici măcar atunci când vor întâlni oportunităţi sau evenimente excepționale pe drum. Să ţină cont de faptul că scopul nu justifică întotdeauna mijloacele, și, după cum știm, modul cum se desfăşoară procesul este adesea mai important decât rezultatul.


Dragoste şi familie
Am spus încă de la început că anul 2016 va fi un an foarte bun pentru nativii Vărsător, doar că acum mă văd nevoită să precizez că este vorba despre muncă doar. În ceea ce privește viața lor amoroasă, influxurile astrului diurn, susţinătorul lor în acest an, nu va fi întotdeauna de un altruism fără limite. Probabil, multe situații îi vor lăsa mască deoarece se întâlnesc cu anumite situaţii pentru prima oară în viaţa lor.
Totuși, asta nu înseamnă că nu au nicio șansă să se întâmple ceva frumos şi din punct de vedere sentimental. Să spunem că există o șansă, indiferent cât este de mare însă vor trebui să se pregătească să se însrcrie într-o adevărată cursă cu obstacole pentru a-şi atinge obiectivul. În plus, o astfel de perioadă dificilă nu va dura mult, doar până la mijlocul primăverii, ca apoi, începând din luna mai, totul să revină treptat la normal.
            De la sfârșitul primăverii până la mijlocul verii, relaţiile Vărsătorului, relaţiile personale vor cunoaşte un reviriment neaşteptat fără însă a-i impresiona în mod special. Totul va fi calm, poate chiar prea calm pentru felul lor vulcanic, tumultuos de a-şi trăi sentimentele. Dar este puţin probabil ca mintea lor să fie la iubire, la dragoste sau vor fi foarte detaşaţi şi atunci vor avea nevoie de cea mai mare parte a resurselor interioare ca să îi distragă de la câştigul financiar şi de la muncă.
            Dacă sunt căsătoriţi, atunci jumătatea lor va un spate de încredere, și, indiferent de starea în care vor ajunge acasă, vor fi întâmpinaţi cu seninănate şi cu un zâmbet. Cum ei au foarte mult de lucru, nu vor avea timp de certuri sau de ţâfnă cu partenerii lor, aşa că să accepte tot ceea ce primesc cu mulţumire. Nici căsătoriile nu le sunt benefice în prima jumătate a anului pentru că sprijinul lui Venus nu va fi la fel de puternic și, ca urmare, evenimentul se va dovedi frumos, dar păgubos. În plus, urmărind doar avearea, bunăstarea și poziţia socială câştigate prin ipocrizie nu mi se pare cinstit și, mai ştiu, că toate acestea vor fi pedepsite într-un fel sau altul.
De la sfârșitul lunii iunie până în octombrie situația va începe să se schimbe. Dacă sunt singuri, atunci sigur vor întâlni mai multe, hai să le spunem opțiuni. Ce să aleagă, este eterna întrebare, așa că, probabil, vor asculta glasul inimii. Să ia cele spuse de alţii cu rezervă şi prudenţă, nu toată lumea este sinceră şi ei sunt perfect conștienţi de acest lucru.
Chiar dacă nu mai sunt dornici de ezoterism, de terapii alternative, de Cunoaştere, metabolismul lor spiritual reclamă prezenţa şi interesul pentru aceastea. În schimb, se vor dovedi deosebit de vulnerabili la influențe externe, de aceea este necesar să se ia măsuri preventive. Vor fi capabili să găsească singuri atuu-rile de care au nevoie, în ciuda faptului că 99.999% din informațiile care ajunge ei par un nonsens totală sau blasfemie. Principalul lucru este să-şi definească clar ce îşi doresc şi ce anume cred că îi poate ajuta în dezvoltarea lor spiurituală.
 Puteți împărți banal lumea în două, în negru și alb, principalul este să rămână cu picioarele pe pământ. Și, desigur, să nu uite că şi familia şi iubitul sau iubita au nevoie de protecţie la fel cum au nevoie ei.


Cariera şi profesia
Soarele îi va surprinde cu intruziunea sa semnificativă în viața lor, încă de la începutul anului, și pe deasupra, le va schimba şi orientarea profesională oricât de ambiguă ar suna. O poziție destul de instabilă o are Mercur care va adăuga un alt aspect specific acest scenariu şi anume, cel al muncii care le va solicita atenţia fără echivoc, începand cu luna ianuarie până undeva pe la începutul lunii mai. Chiar dacă sunt căsătoriţi şi au copii care îşi cer dramul lor de atenţie, de dragoste, de grijă şi de căldură, vor trebui să găsească o modalitate de a-şi canaliza energia creatoare spre carieră și, eventual, afaceri.
Pare să fie o perioadă destul de dificilă din viaţa lor, dar să nu le fie teamă, astrele nu le-au pregătit niciun obstacol de care să nu fie capabili să treacă.
 Vor fi capabili să depășească și să rezolve toate problemele, mai ales dacă iau în considerare susţinerea astrului diurn. Ar fi fost şi mai bine dacă stăpânul comunicării şi al creativităţii ar fi fost întru totul de partea lor, dar asta e, se mai plictiseşte şi el şi vrea altceva. Dacă au răbdare vor câştiga mai mult decât speră, vorba ceea cu răbdarea treci marea.
Prima jumătate a anului, în special începutul lunii mai până pe la sfârșitul lunii iulie va aduce schimbări treptate iar ei vor răsufla, în sfârşit, uşuraţi. Chiar dacă influxurile solare vor scădea, în același timp, şi problemele și preocupările vor da înapoi. Ba vor avea şi mai mult spațiu de acțiune, li se vor releva oportunități ascunse, şi nu vor întâmpina niciun fel de piedici în a le include în viața lor.
Toate se vor echilibra la începutul verii și să fie pregătiţi pentru orice scenariu care vizează poziția lor pe termen lung, în plus, munca nu le va mai cere o atenție distributivă. Înseamnă că este timpul să se relaxeze și să se concentreze pe rezolvarea altor probleme. Problemele de serviciu vor dispărea ca prin farmec şi toate vor urma cale armonioasă şi liniştită. Nu este nevoie să grăbească lucrurile pentru a aduce schimbări radicale sau îmbunătățirea afacerilor, acestea toate vor veni de la sine.
Perioada august-noiembrie, va consolida tendințele menționate mai sus, nu trebuie decât să-şi arunce din când în când ochii peste agenda de lucru sau să-şi amintească care este data limită de predare a lucrărilor. Indiferent de succesul incredibil, trebuie să fie atenţi la cei cu care lucrează, să nu scape frâiele, ci să dea permanent impresia că ei deţin controlul.
Dacă sunt simplii angajaţi nu trebuie să se aștepte la prea multe schimbări, în schimb, ar putea observa însă, creșterea de ambițiilor personale, mai ales dacă ei au fost cei care au rezolvat o parte a proiectului sau au îndeplinit, cu responsabilitate, sarcinile de serviciu ca o promisiune din perspectiva carierei.
Decembrie pare să fie un timp eficient în ceea ce privește creșterea lor  profesională. Va fi un fel de un triumf al tuturor acțiunilor anterioare, nu contează dacă au uitat ceva în acel moment, vor ajunge primii la linia de sosire unde îi va aşteapta nu relaxarea, nu lenea şi nici liniştea ci noi obiective şi noi căi de urmat, poate încă neexplorate, ceea ce este chiar şi mai interesant. Punctul forte este să creadă în continuare în ei şi să nu îi uite pe cei care i-au susținut în momente dificile.


Financiar
Până la începutul lunii mai, Varsatorul va fi, ca să spun așa, în lumina reflectoarelor. În tot acest timp vor face totul ca să îndeplinească dorinţele şefilor şi să se achite de sarcini, ca să nu mai spun că vor alerga să împlinească dorinţele altora numai pe ale lor nu. Situația se poate agrava dacă nu sunt atenţi, deoarece viata lor profesională reclamă o atenţie strictă şi nu una distributivă şi, în consecinţă, este uşor de ghicit că starea financiară va depinde direct proporţional de interesul lor pentru a face bani. De aceea cred că este cea mai activă perioadă a lor, cea mai incitantă dar şi plină de provocări. Şi cu toate acestea, vor reuși, deoarece Vărsătorul are o capacitate deosebită de a obține ceea ce doreşte. Dacă nu şi-au descoperit încă acest talent cred că este timpul să o facă.
Situația se va schimba oarecum perioada mai - iulie, când ar trebui să recoleteze cum spun eu, adică ar trebui să vadă rezultatele unei lungi etape de muncă, de eforturi susţinute. Ceea ce înseamnă că este esențial să îşi rezolve toate problemele care au început încă din toamna anului trecut. Vor trebui să se concentreze asupra muncii, deoarece de acum înainte lucrurile vor lua o întorsătură neaşteptată iar dacă vor să aibă bani în cont vor trebui să-i şi obţină.
În mod normal, de la începutul verii, nu ar trebui să mai aibă probleme de muncă, ceea ce nu înseamnă că trebuie să lase totul baltă, nu, atenţie, dar ar trebui să vadă că sunt şi alte lucruri frumoase pe pământ, nu doar munca robotizată, că trebuie să fie atenţi şi la viaţa lor personală, la familie şi la copii dacă au, la ceea ce îşi doresc ei. Dacă au propria afacere, este destul de rezonabil în aceste momente să urmeze o regulă simplă: are încredere în toată lumea dar el este cel care face cărţile.
Dacă lucrează ca angajaţi şi au o poziţie responsabilă, este momentul să schimbe politica de personal dacă vor ca munca să fie eficientă. Dacă sunt simpli muncitori este timpul să se gândească la schimbare, probabil, trebuie să se gândească fie să se reorienteze, fie să-şi caute alt loc de muncă. Toate aceste generalităţi îi vor ajuta să se pregătească pentru perioada următoare, mai ales din punct de vedere financiar.
Din august până în noiembrie, ideile de eficientizare a procesului de muncă vor face ca pentru Vărsător ideea de muncă să fie dusă la un alt un alt nivel, retehnologizare, achiziţii high-tech menite să îi uşureze activitatea şi în consecinţă, venitul lor va crește.
Dacă nu investiţiile sunt ţinta lor, atunci să fie atenţi pentru că vor avea o paleta largă de oportunitaţi pentru a-şi dezvolta ceva pe cont propriu. Dacă întâmpună în continuare probleme, vor trebui să analizeze toată activitatea începând din toamna anului trecut, să verifice toate documentele cu care lucrează şi sunt convinsă că vor descoperi greșeala. Astrele sunt destul de precise în acest caz, există posibilitate reală de a relua totul de la capăt la un alt nivel, e adevărat, iar dacă nu se confruntă cu probleme de strategie, de abordare, de implementare, de elaborare înseamnă că ceva, pur şi simplu, a mers prost. Să fie atenţi, dar să nu împingă lucrurile in extremis; pot uita ușur de prezent dacă au de săpat în trecut. Deși nu vor gasi răspunsurile pe care le caută, au nevoie de atenţie strictă, unilaterală dacă vor să ca lucrurile să meragă în continuare.
Decembrie se va dovedi cea mai extraordinară luna a anului, în special, în ceea priveşte veniturile lor. Se vor simţi infuzaţi cu energie neaşteptată, semn că Mercur, susţinătorul lor, a revenit la gânduri mai bune, şi care îi va ajuta să găsească soluția la orice problemă. Acum, să nu se concentreze doar pe ideea de acumulare, ci să-şi amintească cât de plăcut este să faci daruri celor dragi.

Sănătate
Din acest punct de vedere, 2016 le garantează un sistem imunitar echilibrat și crește puterea de apărare a prganismuelor împotriva diferitelor boli acute. În schimb vor resimiţi influenţa scăzută a lui Mercur, şi ei se vor confrunta cu probleme legate de tractul gastro-intestinal. Sigur, Mercur nu este singurul vinovat, ci vorbim despre o influență combinată, dar nu asta e ideea. Vor trebui să acorde o atenție în plus la alimentaţie, la modul de a se hrăni.
Până în primăvară târziu, vor trebui să urmeze regulile de bază în ce priveşte igiena personală cum ar fi spălarea pe mâini înainte de mese, deoarece hepatita virală va fi duşmanul lor numărul unu. De aceea trebuie să acorde o atenție în plus față de sine.
De la sfârșitul lunii aprilie până în prima jumătate a lunii septembrie, nu de epidemii să le fie frică, ci de pericolul la locul de muncă în sensul de accidente la locul de muncă. Este greu să fiu mai precisă în acest sens, de aceea spun că atenție este cheia. Să nu evite orele de protecţia muncii şi nici să nu le ia după ureche. Orice greşeală, cât de mincă poate fi taxată cât nu merită.

Din septembrie până în a treia decadă a lunii decembrie, există un risc sporit de exacerbare a bolilor cronice, în special legate de organele digestive. Și încă o dată tractul gastro-intestinal este supus celui mai mare risc. Regimul alimentar îi va ajuta şi să spele foarte bine legumele şi fructele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu